Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της «Πρωτοβουλίας Εργαζομένων για την Κοινή Δράση»


 Την Δευτέρα 15 Νοέμβρη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της «Πρωτοβουλίας Εργαζομένων για την Κοινή Δράση» με θέμα : «Η συμμετοχή στις αγωνιστικές εκδηλώσεις για τον φετινό εορτασμό του Πολυτεχνείου»

 Το φετινό Πολυτεχνείο βρίσκει την εργατική τάξη της χώρας και τα φτωχά λαϊκά στρώματα στη δίνη μιας μεγάλης καπιταλιστικής κρίσης και μπροστά σε μια μεγάλη και διαρκή επίθεση σε βάρος κατακτήσεων και δικαιωμάτων ενός αιώνα από την κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Δ.Ν.Τ. και συνολικά το κεφάλαιο ντόπιο και ξένο.

Είναι ζήτημα επιβίωσης πια, για την μεγάλη πλειοψηφία του λαού, η ανάπτυξη αγώνων στην κατεύθυνση απόκρουσης της επίθεσης αυτής. Μέσα από ένα ενιαίο πανεργατικό μέτωπο, συνολικής ανατροπής της κυβερνητικής πολιτικής και των εκφραστών της.

 Η σύσκεψη αποφάσισε να απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, νέους, συνταξιούχους, μικρούς αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, για συμμετοχή στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, κόντρα στα μνημόσυνα και την λήθη.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να απευθυνθούμε στην Επιτροπή Ειρήνης (ΕΔΥΕΤ) η οποία έχει εξαγγείλει εκδήλωση την Τετάρτη 17 Νοέμβρη και ώρα 5:30ʼμ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, την πλατεία Ηρώων του Πολυτεχνείου. Επειδή θεωρούμε ότι στις σημερινές συνθήκες η κοινή αγωνιστική δράση είναι αναγκαία όσο ποτέ, ζητάμε από την Επιτροπή Ειρήνης τη συμμετοχή μας στην εκδήλωση, με το δικαίωμα χαιρετισμού μετά την κεντρική ομιλία της Επιτροπής και στη συνέχεια κοινή πορεία στους δρόμους της πόλης μας.

Η προ-συγκέντρωση της «Πρωτοβουλίας Εργαζομένων για την Κοινή Δράση» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Νοέμβρη και ώρα 5:15ʼμ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

“Πρωτοβουλία Εργαζομένων για την Κοινή Δράση”

ενάντια στο μνημόνιο και την αντιλαϊκή πολιτική

Προηγούμενο άρθρο «Πάγωσε» το ενδιαφέρον για το φθηνό ρεύμα
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου Ελασσόνας, Κ. Γιώργου Πασχόπουλου