Ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου Ελασσόνας, Κ. Γιώργου Πασχόπουλου


      Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες

     Σας απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την μεγάλη και καθαρή νίκη που δώσατε με την ψήφο σας στον Συνδυασμό μας «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία».

      Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο τον Συνδυασμό, όλους τους υποψήφιους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για έναν αγώνα τίμιο, καθαρό, αυτοδιοικητικό. Ευχαριστώ θερμά όλο το επιτελείο του προεκλογικού μας αγώνα για την πολύτιμη συνδρομή του.

     Είναι ύψιστη τιμή για μένα προσωπικά να είμαι ο πρώτος Δήμαρχος του Καλλικρατικού μας Δήμου και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

     Σας διαβεβαιώνω, ότι θα εργαστώ πολύ περισσότερο και ακόμα πιο σκληρά για την υλοποίηση του προεκλογικού μας προγράμματος και για να κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα  για την περιοχή μας.

     Δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας, ότι θα κάνω το καλύτερο για τον τόπο μας, ότι θα πορεύομαι πάντα με ήθος, ευθύνη και διαφάνεια!

     Μας αξίζει μια Πολιτεία ισονομίας, αξιοκρατίας, ισοπολιτείας. Αυτήν θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε με τη δική σας συμμετοχή, θέληση και ενέργεια. Σ’ αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Είναι μια κοινή προσπάθεια που δεν έχει χρώμα.

     Απευθύνω κάλεσμα στις άλλες Δημοτικές Παρατάξεις να συμπορευτούν μαζί μας στον αγώνα για τη δημιουργία του ελπιδοφόρου Μέλλοντος που δικαιούται ο τόπος μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΚΑΙ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 

                                               ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της «Πρωτοβουλίας Εργαζομένων για την Κοινή Δράση»
Επόμενο άρθρο Συνέντευξη του Βουλευτή Λαρίσης Μάξιμου Χαρακόπουλου