Για προβλήματα της Ελασσόνας μιλά ο Έκτορας Νασιώκας


 Το θέμα των προμηθειών ειδών ανεφοδιασμού των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής Ελασσόνας από την αγορά της πόλης, φέρνει με αναφορά του στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Έκτορας Νασιώκας.

 Ειδικότερα, στην αναφορά του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Τον τελευταίο καιρό έχει διακοπεί η σύμβαση των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής Ελασσόνας για προμήθειες ειδών εφοδιασμού από την αγορά της Ελασσόνας. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε ένα ακόμη πλήγμα στη δοκιμαζόμενη τοπική οικονομία και δικαιολογημένη ανησυχία για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του κλάδου στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. Άλλωστε, είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεται η τοπική αγορά κυρίως από σταθερούς προμηθευτές, όπως είναι οι στρατιωτικές μονάδες και οι δημόσιοι οργανισμοί. Όσον αφορά δε τα προϊόντα της περιοχής, αυτά προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ και η πρόσβαση στην αγορά είναι πολύ πιο εύκολη στη χειμερινή περίοδο, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών.»

Καταλήγοντας στην αναφορά του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο Λαρισαίος βουλευτής ζητά «να μην αποκλείονται οι επιχειρήσεις της Ελασσόνας από τους διαγωνισμούς για τις προμήθειες ειδών ανεφοδιασμού των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής».

Προηγούμενο άρθρο «Δώστε κίνητρα για να αποτραπεί η ελληνική επιχειρηματική μετανάστευση»
Επόμενο άρθρο Δήλωση Παπατόλια για τη φημολογία περί τοποθέτησής ως Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης