Δεύτερη διαβούλευση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας


 Η  δεύτερη συνάντηση κοινωνικής διαβούλευσης στο πλαίσιο υλοποίησης  μελέτης με θέμα την «Εξέταση Συνθηκών Προσπελασιμότητας Ατόμων με Αναπηρία στα Δημόσια Κτίρια και σε Κτίρια Υπηρεσιών Καθημερινού Ενδιαφέροντος» θα  πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί, στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Λάρισα ( Σωκράτους 111, αίθουσα συνεδριάσεων, ισόγειο).

 Στη συνάντηση θα παρουσιαστεί από την ανάδοχο, μελετήτρια, εταιρία το προτεινόμενο Επιχειρησιακό Σχέδιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη βελτίωση των συνθηκών προσπελασιμότητας των ΑμεΑ, που συντάθηκε στο πλαίσιο της β φάσης υλοποίησης της πράξης. Επίσης θα παρουσιαστεί η αρχική εκτίμηση του κόστους των προτεινόμενων παρεμβάσεων του Επιχειρησιακού Σχεδίου. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης θα καταγραφούν οι απόψεις των παρισταμένων, ώστε αυτές να ληφθούν υπ όψη για την οριστικοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου και του οικονομικού αντικειμένου των παρεμβάσεων που θα απαιτηθούν.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Οκτώβριο και στη διάρκειά της παρουσιάστηκαν  τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα  αυτοψίας σε 203 δημόσια κτίρια και κτίρια υπηρεσιών καθημερινού ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με σκοπό την διαπίστωση των συνθηκών προσπελασιμότητας  των ΑμεΑ σε αυτά, με έμφαση στην πρόσβαση στην είσοδο και στο χώρο υποδοχής,  την κατακόρυφη και οριζόντια κυκλοφορία, τις εξυπηρετήσεις  και τον  εξοπλισμό.

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση αφιέρωμα «ΕΛΑΣΣΟΝΑ 1912-1940»
Επόμενο άρθρο Δήλωση του Δημάρχου Ελασσόνας