Επίσκεψη κ. Σ. Μερεντίτη στη Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας Κ. Γερακούδη


 Την βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Σούλα Μερεντίτη δέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο της η  Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας  κ. Καλλιόπη Γερακούδη.

 Ήταν η πρώτη  για το 2011 επίσκεψη στη νέα Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας &  Στερεάς Ελλάδας, που έδωσε την ευκαιρία στις κ.κ. Μερεντίτη και Γερακούδη όχι μόνο  να ανταλλάξουν ευχές στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας, αλλά και να συζητήσουν πιο ουσιαστικά για την εφαρμογή και τις προοπτικές του νέου θεσμού.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι οι  προκλήσεις  για την ομαλή μετάβαση στη νέα διοικητική δομή της χώρας, όπως προβλέπεται από τον Καλλικράτη, είναι σημαντικές ενώ εξίσου αυξημένες θα είναι και οι διαχειριστικές απαιτήσεις του ΕΣΠΑ για  το επόμενο εξάμηνο, μέχρι η ευθύνη του Προγράμματος να περάσει στους αιρετούς περιφερειάρχες.

 Στο πλαίσιο αυτό τόσο η κ.  Μερεντίτη όσο και η κ. Γερακούδη αναγνώρισαν τη μεγάλη σημασία που θα έχει ο σωστός προγραμματισμός, η συνεπής δουλειά και κυρίως  ο διάλογος και η συνεννόηση, με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε  Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα να πορευτούν με αισιοδοξία στο 2011 και να πετύχουν τα  καλύτερα δυνατά αποτελέσματα,  προς όφελος της ανάπτυξης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων των δύο περιφερειών.

Προηγούμενο άρθρο Οι μεταγραφές της Ντόρας από τη Ν.Δ.
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: «Προτεραιότητά μας η Θεσσαλία της καινοτομίας»