Εκδήλωση του Δικτύου των μη Κυβερνητικών Οργανώσεων


Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Δικτύου των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και Συλλόγων της Θεσσαλίας καλεί τις διοικήσεις των Μ.Κ.Ο και των Συλλόγων του Νομού Λάρισας σε ενημερωτική εκδήλωση την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44). Εκτός από την ενημέρωση θα γίνουν και οι εγγραφές των ΜΚΟ – Συλλόγων ως ιδρυτικών μελών του Δικτύου. Έχουν ήδη προηγηθεί αντίστοιχες εκδηλώσεις στις έδρες των άλλων νομών της Θεσσαλίας (Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα) όπου έγιναν οι εγγραφές των συλλόγων, ιδρυτικών μελών,  του κάθε νομού. Σημειώνουμε ότι ,για την εγγραφή ενός συλλόγου, ως Ιδρυτικού Μέλους του Δικτύου, θα πρέπει να έχετε μαζί σας :

  • 1. Το Ειδικό πληρεξούσιο, με το οποίο ο φορέας ορίζει τον Εκπρόσωπό του.
  • 2. Το Καταστατικό του Συλλόγου (μαζί με τις τυχόν τροποποιήσεις του, αν υπάρχουν).
  • 3. Το Τέλος Εγγραφής, που ανέρχεται στο ποσό των είκοσι (20,00) ευρώ.

Τέλος κάνουμε γνωστό ότι στην εκδήλωση της Τετάρτης μπορούν να γραφούν ως ιδρυτικά μέλη του Δικτύου Μ.Κ.Ο και Σύλλογοι των άλλων Θεσσαλικών νομών που δεν μπόρεσαν να το κάνουν μέχρι σήμερα.

Αναλυτικές πληροφορίες, τόσο για το Δίκτυο όσο και για την εκδήλωση στη Λάρισα, αλλά έντυπα-φόρμες των δικαιολογητικών,  μπορεί ο καθένας να βρει   στην ιστοσελίδα του Δικτύου στη διεύθυνση :  https://www.mkothessalias.gr/ . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους  Κώστα Σκριάπας 6974-881944 και Δημήτρη Γουγουλιά  6973-323787.

Προηγούμενο άρθρο Παρουσιάζεται το σχέδιο δράσης για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο γεν. γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης