Εκτ. Νασιώκας: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα σταμάτησε η εξόφληση των ιατρικών δαπανών»


 Το θέμα της παύσης πληρωμών των ιατρικών δαπανών, που εξοφλούνταν στη Λάρισα και αφορά στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους ΟΣΕ της Θεσσαλίας, φέρνει με αναφορά του στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Έκτορας Νασιώκας.

 Ειδικότερα, στην αναφορά του προς τους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κα Λούκα Κατσέλη μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα σταμάτησε η εξόφληση των ιατρικών δαπανών προς τους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους ΟΣΕ της Θεσσαλίας. Αυτό είχε σαν συνέπεια την μετακίνηση των υπαλλήλων και συνταξιούχων στο ΤΑΥΤΕΚΟ Θεσσαλονίκης για την εξόφληση των αποδείξεών τους, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται ιδιαίτερα η ευαίσθητη κατηγορία των συνταξιούχων εξαιτίας της μετακίνησης, να σημειώνεται χάσιμο εργατοωρών για τον Οργανισμό από τις μετακινήσεις των ασφαλισμένων – εργαζομένων, ενώ στη σημερινή δύσκολη συγκυρία και η οικονομική επιβάρυνση των ασφαλισμένων είναι σημαντική.»

Καταλήγοντας στην αναφορά του ο Λαρισαίος βουλευτής ζητά από τους κ.κ. υπουργούς, «να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να καταβάλλονται οι ιατρικές δαπάνες των ασφαλισμένων στη Λάρισα.»

Προηγούμενο άρθρο Έλεγχο στην εταιρεία «TERRA ΑΕ- ΒΙΟΚΕΡΑΛ» διενήργησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος
Επόμενο άρθρο Ο Εκ. Νασιώκας αναφέρει το θέμα της αναστολής του Ταχυδρομικού Καταστήματος Γόννων