Ο Εκ. Νασιώκας αναφέρει το θέμα της αναστολής του Ταχυδρομικού Καταστήματος Γόννων


 Το θέμα της αναστολής λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Γόννων φέρνει με αναφορά του στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Έκτορας Νασιώκας.

 Συγκεκριμένα στη αναφορά του προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα τονίζει μεταξύ άλλων: «Το Ταχυδρομικό Κατάστημα των Γόννων εξυπηρετεί περισσότερους από 6.000 πολίτες του Δήμου Τεμπών. Επίσης, στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχουν περίπου χίλιες διακόσιες καρτέλες Ταμιευτηρίου -με συνεχώς αυξητική τάση- μετά μάλιστα και από το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ και οι πολλοί μετανάστες της περιοχής εξυπηρετούνται από αυτό για την αποστολή χρηματικών εμβασμάτων. Σε όλους αυτούς πρέπει να προστεθούν τόσο οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ όσο και όλοι όσοι παίρνουν επιδόματα από τον Οργανισμό, που είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη κατηγορία συμπολιτών μας και εξυπηρετούνται επίσης στην συντριπτική τους πλειοψηφία από το κατάστημα των Γόννων. Τέλος, η αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος έχει δυσμενείς συνέπειες και στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων της Καλλιπεύκης, αφού εντάσσονται στα ΕΛΤΑ Ελασσόνας, κάτι που δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις, λόγω της γεωγραφικής θέσης της κοινότητας και της ιδιαίτερης μορφολογίας της περιοχής.»

Καταλήγοντας στην αναφορά του ο Λαρισαίος βουλευτής, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό «να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος των Γόννων».

Προηγούμενο άρθρο Εκτ. Νασιώκας: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα σταμάτησε η εξόφληση των ιατρικών δαπανών»
Επόμενο άρθρο Ημερίδες επιμόρφωσης για τον Καλλικράτη