Κ. Αγοραστός: «Προτεραιότητά μας η Θεσσαλία που δραστηριοποιείται


Με την Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κα Ροδούλα Ζήση συναντήθηκε στη Βουλή ο αιρετός Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός Στην εφ’ όλης της ύλης συζήτησή τους η Αντιπρόεδρος της Βουλής και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας διερεύνησαν τρόπους συνεργασίας της Βουλής με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση προς όφελος της Θεσσαλίας και των Θεσσαλών.

Ο κ. Κ. Αγοραστός ζήτησε τη συνδρομή της κας Ροδούλας Ζήσης ως αρμοδίας Αντιπροέδρου της Βουλής για τα ευρωπαϊκά θέματα και τις διεθνείς σχέσεις στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και την ενεργότερη παρουσία της Θεσσαλίας στην Ευρώπη των Περιφερειών.

«Προτεραιότητά μας είναι η Θεσσαλία της εξωστρέφειας, η Θεσσαλία που βγαίνει με αυτοπεποίθηση έξω από τα ελληνικά σύνορα αναζητώντας και αξιοποιώντας ευκαιρίες για ανάπτυξη, επενδύσεις, τουριστική προβολή και προώθηση κυρίως των άριστης ποιότητας αγροτοδιατροφικών προϊόντων. Πιστεύουμε ότι η Αντιπρόεδρος της Βουλής κα Ροδούλα Ζήση με τις διασυνδέσεις και τις γνώσεις της αλλά και την αποδεδειγμένη διάθεσή της για προσφορά στον τόπο μας, θα είναι αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια και θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των κοινών στόχων», δήλωσε ο κ. Κώστας Αγοραστός.

Στη συνάντηση έγινε ειδική αναφορά στους Μεσογειακούς Αγώνες καθώς και σε θέματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη, την υλοποίηση των απαραίτητων υποδομών στη Θεσσαλίας και ιδίως στη Μαγνησία και την αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Κ. Αγοραστός προσκάλεσε την κα Ροδούλα Ζήση με την διπλή ιδιότητά της ως βουλευτή Ν. Μαγνησίας αλλά και ως διατελεσάσης υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ με αρμοδιότητα το περιβάλλον στην πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον σηματοδοτώντας την κεντρική προτεραιότητα της αιρετής Περιφερειακής Αρχής.

Προηγούμενο άρθρο Να συνεργαστούν συμφώνησαν ο Κ. Αγοραστός με τον Δήμαρχο Άρη Καραχάλιο
Επόμενο άρθρο Καθορίστηκε η σύνθεση του νέου Διοικ.Συμβουλίου