Διοργάνωση ημερίδας του ΣΘΕΒ


 Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων της 5ης Τελωνειακής Περιφέρειας διοργανώνει επίκαιρη επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Ηλεκτρονικές Συναλλαγές  – Όλες οι αλλαγές στις τελωνειακές διαδικασίες κατά την εισαγωγή και εξαγωγή εμπορευμάτων»

 Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι οι κκ Φράγκος Παναγιώτης, Διευθυντής της 19ης Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών, Λυμπέρης Άγγελος, Προϊστάμενος τμήματος Α’ της 19ης Διεύθυνσης καθώς και τα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών κ.κ Καταγής Κων/νος και Κοκολάκης Εμμανουήλ.

Η επιμορφωτική ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ  (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας – 1ος όροφος)

Στην ημερίδα θα  αναλυθούν θέματα όπως η συνοπτική διασάφηση εισόδου – εξόδου, η γνωστοποίηση άφιξης μεταφορικού μέσου, οι διαδικασίες άδειας εγκεκριμένων οικονομικών φορέων κ.α.  

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ κα Τζένη Γιβροπούλου, e-mail: givropoulou@sthev.gr, τηλ. 2410555507.

Προηγούμενο άρθρο Ο Εκ. Νασιώκας την Τετάρτη στο πολιτικό του γραφείο
Επόμενο άρθρο Μαγικές στιγμές μουσικής και ποίησης στην Ελασσόνα