Έκτ. Νασιώκας: «Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας περιλαμβάνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σταδίου «Αλκαζάρ»


Το θέμα της μεγάλης έλλειψης προσωπικού στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας φέρνει με αναφορά του στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Έκτορας Νασιώκας.  Ειδικότερα, ο Λαρισαίος βουλευτής στην αναφορά του προς τους υπουργούς Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο και Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας περιλαμβάνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σταδίου «Αλκαζάρ», του Κλειστών Γυμναστηρίων Νεάπολης και Αγίου Θωμά, του Κολυμβητηρίου Λάρισας και της Αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων, που ανήκουν στην Γ.Γ.Α., όπου αθλούνται καθημερινά δεκάδες πρωταθλητές και εκατοντάδες ενήλικοι και παιδιά.

          Εξαιτίας όμως της μεγάλης μείωσης του προσωπικού του Ε.Α.Κ. και της ανάγκης κάλυψης των τεράστιων λειτουργικών αναγκών στις πολλές και διάσπαρτες εγκαταστάσεις που εποπτεύει, είναι απολύτως αναγκαία η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων για την στελέχωσή του.»

Και ο κ. Νασιώκας καταλήγει στην αναφορά του λέγοντας: «Επειδή πολλοί αθλητικοί σύλλογοι της πόλης -με δεκάδες πρωταθλητές και εκατοντάδες πολίτες της Λάρισας και τα παιδιά τους στις τάξεις τους- χρησιμοποιούν για τις δραστηριότητές τους τις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. και επειδή το υπάρχον προσωπικό δεν είναι αρκετό για τις μεγάλες ανάγκες της Υπηρεσίας, ερωτώνται οι κ.κ. υπουργοί, πως προτίθενται να καλύψουν τις κενές οργανικές θέσεις στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας και αν μπορεί να δοθεί οριστική λύση με μετατάξεις υπαλλήλων από Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ. ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, όπου υπάρχει πλεονάζον προσωπικό;»

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση Βενιζέλου σε Ροντούλη για τους ΕΠ.ΟΠ.
Επόμενο άρθρο Διοργανώνεται η πρώτη ανοιχτή σηνάντηση των μελών της Δημοκρατικής Συμμαχίας του Ν. Λάρισας