Βραδιά χορού για τη «Φλόγα» σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας


 Το Σωματείο Χορού & Ρυθμικής και το Παράρτημα Θεσσαλίας του Συλλόγου Γονέων με Νεοπλασματική Ασθένια «Φλόγα» διοργανώνουν το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και ώρα 19:00 μ.μ. βραδιά χορού με φιλανθρωπικό σκοπό.

 Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, που περιλαμβάνει όλα τα είδη του χορού κλασσικό, σύγχρονο, καρακτέρ, χιπ χοπ, παραδοσιακό, κ.α. και συμμετέχουν σχολές χορού από όλη την Ελλάδα. Είναι μια πρωτοβουλία του Σωματείου Χορού & Ρυθμικής, η οποία καθιερώθηκε και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας, ενώ συμμετέχουν σε αυτή σχολές χορού και χορευτές που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έντεχνου Χορού «Ευ Δημιουργείν» που διοργανώνει το Σωματείο, καθώς επίσης και άλλες διακεκριμένες σχολές και σύλλογοι, που θέλουν να συνδράμουν στο φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης

Η «Φλόγα» είναι σύλλογος γονέων των οποίων τα παιδιά έτυχε να αρρωστήσουν από νεοπλασματική ασθένεια. Έχει έδρα την Αθήνα και παρέχει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη προσφέροντας στέγη και κάθε είδους συμπαράσταση.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέχεται στα 10 € και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους ευαγείς σκοπούς της «Φλόγας». Μια εκδήλωση την οποία αξίζει να αγκαλιάσουμε και να ενισχύσουμε. Πληροφορίες Πρόεδρος Σ.Χ.Ρ. Όλγα Παππά : 6996447337.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση της Θέκλα Παρασκευούδη, για την απώλεια του Μιλτιάδη Έβερτ
Επόμενο άρθρο Ροντούλης Αστ.: «Κατάργηση Αθλητικών Σωματείων»