Ο Κώστας Αγοραστός συναντήθηκε με τη μαθήτρια που βραβεύτηκε για τη ζωγραφιά της κατά της βίας στα γήπεδα


 Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συναντήθηκε με τη μαθήτρια της Γ’ τάξης του 6ου Γυμνασίου Λάρισας Ευσταθία – Μαρία Σαπούνη, η οποία αναδείχτηκε πρώτη στη Θεσσαλία στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Γήπεδο: τόπος ψυχαγωγίας, όχι βίας» που διενεργήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

 Ο κ. Κ. Αγοραστός, παρουσία του πρώην Νομάρχη Λάρισας και πρώην Υπουργού κ. Γιάννη Φλώρου, συνεχάρη τη μαθήτρια και της επέδωσε δύο λευκώματα για την Θεσσαλία και τη Λάρισα.

«Ευχόμαστε το παράδειγμά σου να βρει μιμητές. Πιστεύουμε στη δύναμη του παραδείγματος. Πιστεύουμε στη δύναμη της νέας γενιάς της πατρίδας μας. Θέλω να σε συγχαρώ στο όνομα όλων των μαθητριών και μαθητών της Θεσσαλίας και θέλω να μεταφέρεις στις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές σου ότι η αιρετή Περιφέρεια, ο νέος θεσμός άμεσης δημοκρατίας, είναι κοντά σας και στηρίζει κάθε νέα και νέο που ξεκινά με όνειρα και διάθεση για δημιουργία την πορεία του στη ζωή», επισήμανε ο Περιφερειάρχης στη μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου Λάρισας.

«Θέλω με την ευκαιρία να προτρέψω κάθε νέα και κάθε νέο να ασχολούνται με τον αθλητισμό καθώς έχουν μόνο να κερδίσουν ως άνθρωποι. Να ασχολούνται οι ίδιοι και να στηρίζουν τις ομάδες της Θεσσαλίας διδάσκοντας ήθος και ευπρέπεια, όπως κάνουν διαχρονικά οι Θεσσαλοί. Να θυμόμαστε πάντα ότι ο αθλητισμός ενώνει», πρόσθεσε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή βράβευσης των μαθητών που δημιούργησαν τα έργα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Βραβεία Ποδοσφαίρου 2010» που διοργάνωσε πρόσφατα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών στην Αθήνα.

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση δημάρχων Θεσσαλίας για το ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθρο Διαβούλευση με θέμα τις Συνενώσεις των Σχολείων