Υπεγράφη η σύμβαση για τη μελέτη μεταφοράς νερού από το κεφαλόβρυσο


           Ένα έργο ζωτικής σημασίας   για την Ελασσόνα και για την περαιτέρω ανάπτυξή της αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς υπεγράφη η σύμβαση για την μελέτη του έργου «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ».

      Ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την  εξέλιξη αυτή της μεταφοράς του νερού και τη θετική έκβαση που είχε η υπόθεση, μετά από τις πλείστες προσπάθειες που κατεβλήθησαν για την χρηματοδότηση του έργου.

     Το έργο έχει ενταχθεί, μετά από την υπογραφή της Γ.Γ. Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Καλλιόπης Γερακούδη, στον  Άξονα Προτεραιότητας με τίτλο «Αειφόρος  Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στη Θεσσαλία», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007-2013.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Κ. Αγοραστού με χοιροτρόφους της Θεσσαλίας, οι οποίοι επισήμαναν ότι «ενώ το κόστος παραγωγής αυξάνεται, οι τιμές μειώνονται»
Επόμενο άρθρο Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συναντάται με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα Christophe Farnaud