«Βραδιά Ρετρό» στην Ελασσόνα


 

Αναβιώνει και εφέτος στην Ελασσόνα η ξεχωριστή «βραδιά Ρετρό», που έχει τη δική της ιστορία στα κοινωνικά και κοσμικά «δρώμενα» της Ελασσόνας. Η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας διοργανώνει την εκδήλωση το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 9.30 το βράδυ στη σάλα του κέντρου «Φαντασία», στην Ελασσόνα.

 

Η γνωστή ορχήστρα Βελβενδού Κοζάνης θα πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά και υπόσχεται μελωδίες και ασταμάτητο χορό, «για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι».

Ρυθμοί βαλς, τανγκό, ρούμπα, σάμπα, λάτιν, «φοξ-τροτ», αλλά και ελληνικοί και μακεδονίτικοι ήχοι θα «πλημμυρίσουν» για μια ακόμη χρονιά το χώρο της εκδήλωσης, χαρίζοντας μια ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη συγκίνηση, συναίσθημα, ρομαντισμό, θύμησες και μνήμες της παλιάς Ελασσόνας, αλλά και ανεξάντλητο κέφι για όλες τις ηλικίες. 

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση της Ελασσόνας, προσελκύει κάθε χρόνο δεκάδες άτομα από την επαρχία Ελασσόνας, την ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας, αλλά και από όμορους νομούς.

Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση του κέντρου «Φαντασία» (κ. Σαμαρά, τηλέφ. 24930 23958).

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση Κ. Σκανδαλίδη σε Μάξ. Χαρακοπουλο: Στα 5.000 ευρώ η πρόωρη συνταξιοδότηση αγροτών
Επόμενο άρθρο Αναβάλλεται η «ΒΡΑΔΙΑ ΡΕΤΡΟ» στην Ελασσόνα