Ο Κολωνακιώτης Υπουργός ενέπαιξε τους βαμβακοπαραγωγούς


 Στην πρόσφατη εκδήλωση του Κιλελέρ προτείναμε την μεταφορά του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη Λάρισα. Δεν το πράξαμε τυχαία.

Η αποδέσμευση της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ από τα «δεσμά του Κολωνακίου» θα μπορούσε να καλλιεργήσει το έδαφος για την λήψη μέτρων ενισχυτικών του αγροτικού πληθυσμού της χώρας, που πένεται.

 Εξάλλου, εντός του Θεσσαλικού κάμπου, ο εκάστοτε Υπουργός Γεωργίας δεν θα μπορούσε να καταφεύγει στις προστατευτικές αγκάλες του αθηνοκεντρικού κατεστημένου, για να ανακοινώνει «φιρμάνια» εις βάρος των παραγωγών, όπως έπραξε ο κ. Σκανδαλίδης τελευταία με τις αποζημιώσεις – ψιχία στους βαμβακοκαλλιεργητές που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις και το πράσινο σκουλήκι.

Όπως είχαμε προβλέψει, τα ποσά που θα πάρουν οι παραγωγοί βάμβακος ως αποζημιώσεις είναι «πάπαλα». Οι μάσκες έπεσαν και φάνηκε η γύμνια των υποσχέσεων και η αναντιστοιχία λόγων και έργων του κ. Σκανδαλίδη.

Οι αναμενόμενες αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ θα είναι για γέλια, ενώ οι αντίστοιχες μέσω ΠΣΕΑ τελικά θα αποδειχθούν απλώς ανύπαρκτες.

Τι έχουν να πουν τώρα, λοιπόν, τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που καιρό τώρα προπαγανδίζουν τα «δώρα» και τα «καλάθια» του κ. Σκανδαλίδη;

«Όταν ακούς πολλά κεράσια, να κρατάς μικρό καλάθι» λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός. Και μάλλον έχει δίκιο.

Προηγούμενο άρθρο Δόθηκαν στους δικαιούχους επενδυτές 5.048.676 € – Άμεσα η κατανομή άλλων 6.000.000€
Επόμενο άρθρο Γερμανικό κανάλι ακολουθεί τη Ντόρα Μπακογιάννη στη Θεσσαλία