Εκδήλωση του Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως


 Το Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΙΟΔ) της ΕΕΔΕ – Tμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), στο πλαίσιο της ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου για τα πρόσφατα φορολογικά μέτρα, διοργανώνει Εκδήλωση, την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 και ώρα 19.00, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Λ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα), με θέμα:

 

Η Φορολογική Μεταρρύθμιση
στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων
του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής

Στόχος της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων για το νέο φορολογικό τοπίο, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά τη ψήφιση των νομοθετημάτων (Ν.3842/2010, Ν.3899/2010, σχετικές ΠΟΛ, Νέος Φορολογικός Νόμος του 2011) και τις σημαντικές αλλαγές που προέκυψαν. Με την εκδήλωση αυτή τόσο το ΙΟΔ όσο και το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύουν στην ουσιαστική ενημέρωση των οικονομικών και φορολογικών στελεχών, με την ανάλυση των κυριότερων και σημαντικότερων άρθρων των σχετικών νόμων, π.χ. στα πιο ενδιαφέροντα φορολογικά θέματα των εταιριών: όπως φορολόγηση μερισμάτων, φορολόγηση αδιανέμητων κερδών, φορολόγηση αποζημιώσεων, ΦΜΑΠ, ενδο-ομιλικές συναλλαγές, Transfer pricing-Dealing at arm’s length, thin Capitalization, φορολογικό πιστοποιητικό ορκωτών ελεγκτών, ευθύνη λογιστών – φοροτεχνικών.

Στην Εκδήλωση θα μιλήσουν επιφανή και καταρτισμένα στελέχη της αγοράς με μακρά εμπειρία επί των σχετικών φορολογικών θεμάτων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες και σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη των Διοικήσεων που έχουν την τελική ευθύνη της ορθής εφαρμογής των φορολογικών νόμων, στους Οικονομικούς Διευθυντές, στους Προϊστάμενους λογιστηρίων, στους υπαλλήλους λογιστηρίων, στους Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, σε στελέχη εταιριών συμβούλων, σε στελέχη λογιστικών και φορολογικών γραφείων και σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

 

18.30 – 19.00 Προσέλευση – Εγγραφές
19.00 – 19.30 Χαιρετισμοί:

– κ. Αναστάσιος Ροδόπουλος, Πρόεδρος Δ.Ε. ΙΟΔ

– κ. Απόστολος Δοντάς, Πρόεδρος Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών        

– κ. Μίγκος Ιωάννης, Ex Officio Πρόεδρος Δ.Ε. ΕΕΔΕ Τμήμα Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, ιδρυτικό μέλος

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση Μαγκριώτη σε Ροντούλη για τις κατολισθήσεις στα Τέμπη
Επόμενο άρθρο Στα 122,2 εκατ. ευρώ οι υποχρεώσεις που παρέλαβε η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας από τις πρώην νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις