Στη Λάρισα το Παγκόσμιο συνέδριο ποιητών με τον Τηλ. Χυτήρη


 Με τον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού  κ. Τηλέμαχο Χυτήρη συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του 22ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών κ. Δημήτρης Π. Κρανιώτης και το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου κ. Γιώργος Τσιτρούλης και τον ενημέρωσαν για το Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Λάρισα από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2011.

 Ο κ. Χυτήρης  ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για την αρωγή και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού σε ένα τόσο σημαντικό πολιτιστικό γεγονός και δήλωσε ότι θα ενημερώσει  σχετικά τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο.

Επίσης ο κ. Τηλ. Χυτήρης, ο οποίος είναι και ο ίδιος ποιητής,  δήλωσε ότι θα παρευρεθεί  στο 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών και χάρισε στους δύο Λαρισαίους ποιητές την τελευταία του ποιητική συλλογή.

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία εγγραφής για όσους θέλουν να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών λήγει στις 30 Απριλίου 2011. Σχετικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα συνεδρίου: https://www.wcp-greece2011.org/

Προηγούμενο άρθρο Σε Τύρναβο και Λάρισα ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός το Μεγάλο Σάββατο
Επόμενο άρθρο Ροντούλης Αστ.: «Δαπανηρό ταξίδι Υπουργού Οικονομικών εν μέσω οικονομικής κρίσης»