Eurobank : Βράβευση 75 μαθητών από τους 4 θεσσαλικούς Νομούς


Η Eurobank υλοποιεί για 12η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα επιβράβευσης αριστούχων αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Το Πρόγραμμα αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες δράσης του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το Πρόγραμμα έχει βραβεύσει συνολικά 14.000 αριστούχους μαθητές και έχει αναδειχθεί σε ένα θεσμό με μεγάλη αναγνώριση από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους, σε όλη την Ελλάδα. Επί 12 συνεχή χρόνια, το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» στέκεται δίπλα στους νέους και αποδεικνύει τη συνέπεια της Τράπεζας για σταθερές σχέσεις, τόσο με τους πελάτες και συνεργάτες της, όσο και με την κοινωνία στο σύνολό της.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος η Eurobank βραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο οποίος είναι πάνω από 18, σε κάθε ένα από τα 1.550 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Το φετινό Πρόγραμμα συνεχίζεται την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, με εκδήλωση στηΛάρισα και με την βράβευση 75 αριστούχων μαθητών από σχολεία των νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “LarissaImperial, στη Λάρισα, στις 6.30 μ.μ. Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθούν και 2 απόφοιτοι Λυκείων των νομών Κυκλάδων και Λέσβου που φοιτούν στο Βόλο.

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημερωτική συνάντηση για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και την Πολιτική Προστασία
Επόμενο άρθρο Στο επίκεντρο αστυνομικών ελέγχων περιοχές με αυξημένη εγκληματικότητα