Με επιτυχία συνεχίζεται η πορεία της Ε.Π.Α Θεσσαλίας ΑΕ


 Συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία της Ε.Π.Α. Θεσσαλίας ΑΕ. Τα νέα συμβόλαια σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου, νέοι πελάτες, κατά την διάρκεια του πρώτου τετραμήνου Ιανουάριος – Απρίλιος 2011 ανέρχονται σε 2.202, παρουσιάζοντας αύξηση 145% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010. Έτσι το σύνολο των πελατών της Εταιρείας στο τέλος Απριλίου ανέρχεται σε 46.987.

 Ειδικά στην περιοχή της Καρδίτσας, τα νέα συμβόλαια του πρώτου τετραμήνου του 2011 ανέρχονται σε 325, διαμορφώνοντας το σύνολο των πελατών της περιοχής σε 3.005.

Η εφαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής της Ε.Π.Α. Θεσσαλίας, εξασφάλισε εξοικονόμηση για τους καταναλωτές φυσικού αερίου έναντι των ανταγωνιστικών καυσίμων για το σύνολο των ετών από την έναρξη λειτουργίας της εταιρίας. Ειδικότερα, σε ότι αφορά την περίοδο θέρμανσης, από τον Οκτώβριο 2010 έως και τον Απρίλιο 2011 για την κατηγορία κατανάλωσης Τ2 Αυτόνομη οικιακή χρήση, διαπιστώνεται μια σημαντική εξοικονόμηση της τάξης του 31,20 %* σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

(* Η εξοικονόμηση του φυσικού αερίου έχει υπολογιστεί σε kWh και οι τιμές πετρελαίου θέρμανσης είναι σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής)

Η τιμή του φυσικού αερίου για τον Απρίλιο 2011 ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική  συγκριτικά με τις τιμές των άλλων ενεργειακών προϊόντων. Για την κατηγορία Αυτόνομη / Ανεξάρτητη θέρμανση – Τ2 η τιμή φυσικού αερίου διαμορφώθηκε σε 0,572 €/Nm3 – 0,0510 €/kWh (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) και για την κατηγορία Κεντρική θέρμανση και Εμπορική χρήση – Τ3 η τιμή φυσικού αερίου διαμορφώθηκε σε 0,592 €/Nm3 – 0,0528 €/kWh (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η Ε.Π.Α. Θεσσαλίας αναγνωρίζοντας τις δυσμενείς συγκυρίες της εποχής και τη σημαντική οικονομική ύφεση, συνεχίζει τις σημαντικές προσφορές αναφορικά με τα Τέλη Σύνδεσης και παρέχει σημαντικά κίνητρα για σύνδεση σε όσους επιθυμούν να κάνουν χρήση του φυσικού αερίου εντός του 2011. Στα πλαίσια αυτά, προσφέρει Δωρεάν Τέλη Σύνδεσης σε όσους επιθυμούν να συνάψουν συμβόλαιο σύνδεσης για οικιακή κεντρική θέρμανση. Το οικονομικό όφελος από την προσφορά κυμαίνεται από 1.550 € έως 3.038 € ανά οικοδομή.

Πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές προσφορές που πραγματοποιεί η ΕΠΑ Θεσσαλίας αλλά και πληροφορίες σχετικά με την αγορά του φυσικού αερίου μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της ΕΠΑ Θεσσαλίας https://www.epathessalia.gr/ .

Η Ε.Π.Α. Θεσσαλίας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, καθώς καθημερινή επιβεβαίωση αποτελεί η αυξανόμενη διείσδυση του φυσικού αερίου στα ελληνικά νοικοκυριά. Οι καταναλωτές φυσικού αερίου γνωρίζουν καλά ότι η χρήση φυσικού αερίου αποτελεί μία επένδυση για την οικονομία αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Διεύθυνση Εμπορικών Δραστηριοτήτων 

Ε.Π.Α. Θεσσαλίας ΑΕ

Προηγούμενο άρθρο Να αποζημιωθούν οι παραγωγοί των Τεμπών
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Περισσότερο πράσινο και «Οικολογικά» δημόσια κτίρια στα αστικά κέντρα της Θεσσαλίας