Σύσκεψη για την πυροπροστασία


 Σύσκεψη με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών», πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου στις 18.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμίας (Λεωνιδίου 11). Στη σύσκεψη θα είναι παρόντες ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Οθωνας Μανώλης και η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπη Γερακούδη.

 Στη σύσκεψη κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της 1ης Στρατιάς, το ΕΚΑΒ, οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων, ο Διευθυντής Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, οι Διευθυντές Δασών των νομών της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, οι προϊστάμενοι των Δασαρχείων, οι προϊστάμενοι των Τμημάτων Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακών ενοτήτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η Δ.Ε.Σ.Ε και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων.

Στόχος της σύσκεψης να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός όλων, για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού θέματος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Γενική συνέλευση πραγματοποιείται από την ένωση των Μαζικών Φορέων του Δήμου Τεμπών
Επόμενο άρθρο Αστ. Ροντούλης: «Η Κυβέρνηση πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά την παράμετρο των κλιματικών μεταβολών»