Χριστουγεννιάτικα διηγήματα στη θεατρική σκηνή Νίκαιας


Η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ σε συνεργασία με την επιτροπή δημοτικής βιβλιοθήκης Νίκαιας και τη θεατρική σκηνή Νίκαιας παρουσιάζει την Κυριακή στις 18:30 στο αίθριο του δημοτικού σχολείου Πλατυκάμπου το θεατρικό αναλόγιο με τα Χριστουγεννιάτικα διηγήματα «Γιάννης ο Ευλογημένος» του Φώτη Κόντογλου και «Έρωτας στα χιόνια» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Συντελεστές του θεατρικού αναλογίου: Σκηνοθεσία Άκυς Μητσούλης, βοηθός σκηνοθέτη Πατρούλα Χριστοδούλου, μουσική επιμέλεια Αντώνης Μαρέτης, μακιγιάζ Εύη Δανιλούλη – Λυδία Κυριαζή, βοηθός μακιγιέζ Όλγα Νίκου, αφηγητές Κατερίνα Νασιακοπούλου, Βούλα Παπαποστόλου, Νίκη Μακρή και Ανθή Μπλιάτσιου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης οι Θάνος Σακελλαρίου, Νίκος Ζιαβλιάκης, Γιώργος Νταφούλης, Έλενα Κυράτσα, Γιώργος Μπόζαρλης και Γεωργία Ράπτη.

Παράλληλα ξεκινούν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ με την παιδική ταινία “Η προφητεία των βατράχων” του Ζακ-Ρεμύ Ζιρέρ. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Νίκαιας σήμερα Κυριακή στις 11:00 το πρωί, είναι δωρεάν για το κοινό και είναι η πρώτη από μια σειρά προβολών κινηματογραφικών ταινιών τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Η Κινηματογραφική Λέσχη σκοπεύει, σε πρώτη φάση,να προβάλει ταινίες που αντανακλούν τις γαλλικές τάσεις σε διάφορα κινηματογραφικά είδη.

Προηγούμενο άρθρο Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τα καιρικά φαινόμενα
Επόμενο άρθρο Ο Μ. Χαρακόπουλος για τη βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου Λάρισας