Επιστολή Ροντούλη προς τον Κ. Αγοραστό


 Αγαπητέ Κώστα,

Ως γνωστόν ο ΣΕΓΑΣ έχει προγραμματίσει για το διήμερο 9/10 – 7 την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων στη Λάρισας και για το διήμερο 16/17 – 7 την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πανπαίδων – Πανκορασίδων Α’ στην πόλη των Τρικάλων.

 Είμαι πεπεισμένος ότι η νέα αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να υλοποιηθούν τα προαναφερομένα πρωταθλήματα στις 2 Θεσσαλικές πόλεις.

Άλλωστε, στη σημερινή δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, κάθε τοπική αγορά χρειάζεται τονωτικές οικονομικές ενέσεις, όπως αυτές που μπορούν να προέλθουν από την διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων Πανελληνίου επιπέδου.

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, και για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναστολής των 2 Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του ΣΕΓΑΣ σε Λάρισα και Τρίκαλα, θεωρώ φρόνιμο η Περιφέρεια Θεσσαλίας να δεσμευτεί εγγράφως επί των οικονομικών απαιτήσεων που τίθενται από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ, και, ταυτοχρόνως, να παρέμβει διακριτικά στο επίπεδο των ξενοδοχειακών μονάδων, για να καταστεί εφικτή η συγκράτηση των τιμών τους.

Έτσι, εάν πληρωθούν οι 2 αυτές προϋποθέσεις, θα εκμηδενιστεί κάθε κίνδυνος αναστολής των διοργανώσεων από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ και η Θεσσαλία θα αρχίσει να φιλοξενεί αθλητικά γεγονότα υψηλού επιπέδου, κάτι που διακαώς επιθυμεί η Θεσσαλική επιχειρηματική κοινότητα και κοινή γνώμη, σε ελάχιστο αντιστάθμισμα των απολεσθέντων Μεσογειακών Αγώνων του 2013.

Αναμένω τις δέουσες ενέργειες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπογραμμίζοντας ότι η συνδρομή του ΛΑ.Ο.Σ. και εμού του ιδίου πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Με εκτίμηση

Αστέριος Γ. Ροντούλης

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΛΑ.Ο.Σ.

Βουλευτής Ν. Λάρισας

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση της Θ. Παρασκευούδη για εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη συνέδρων
Επόμενο άρθρο Ημερίδα του Παν. Συλλόγου Χημικών Μηχανικών με θέμα: «ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»