Πατριωτικό μέτωπο Ν. Λάρισας: Το Πατριωτικό Μέτωπο στηρίζει τους αγανακτισμένους έλληνες


 Χιλιάδες αγανακτισμένοι έλληνες ξεχύνονται στους δρόμους των ελληνικών μεγαλουπόλεων τις τελευταίες ημέρες, σχηματοποιώντας μια νέας μορφής αντίσταση, άγνωστη στα ελληνικά δεδομένα. Αυτό το οποίο εξέφραζε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του το Πατριωτικό Μέτωπο, μαζικές δηλαδή κινητοποιήσεις, χωρίς ομάδες συμφερόντων, με σαφές αντινεοταξίτικο μήνυμα, για πρώτη φορά πήρε σάρκα και οστά.

 Ελάχιστα παλαιοκομματικά και συντεχνιακά γκρουπούσκουλα που επιχειρούν να «παίξουν παιχνίδι», αντιμετωπίζονται από την παγερή αδιαφορία των ελλήνων και απομονώνονται. Τα κύρια συνθήματα που ακούγονται από τις ομάδες των αγανακτισμένων ελλήνων είναι σκληρού και άμεσου τύπου και καταλήγουν στο ελικόπτερο του Ντε Λα Ρούα της Αργεντινής, απηχώντας το λαϊκό συναίσθημα.

Το Πατριωτικό Μέτωπο με τα μέλη και τους φίλους του είναι παρόν σε όλες τις κινητοποιήσεις, περιφρουρώντας, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, τις συγκεντρώσεις σε ολάκερη την χώρα. Η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται, δεν είναι μακριά. Έρχεται και θέλει και αρετή και σύνεση. Και όσοι ονειρεύονται νέους Λαλιώτηδες, Δαμανάκες και Φίσερ, πορτοκαλί δηλαδή σοροσχηματισμούς, είναι μακριά νυχτωμένοι.

Σε μια πράξη αλληλεγγύης, ομάδα αγροτών από τη Μακεδονία και εθελοντών, διένειμε δωρεάν πριν από λίγες ημέρες στο Σύνταγμα, φρούτα που έστειλαν ροδακινοπαραγωγοί από το Νομό Πέλλας.

Η ομάδα «προσεκλήθη» από το «κάτω χωριό» να πει τα προβλήματα των αγροτών στην αυτοαποκαλούμενη «συνέλευση». Η απάντησή τους ήταν, πως «πηγαίνουν εκεί που υπάρχει ελληνική σημαία» και αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην τουλάχιστον περίεργη υπόθεση που με το «έτσι θέλω» έστησαν κάποιοι στην πλατεία του Συντάγματος.

Να τονιστεί εδώ πως απόφαση των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία ήταν να φέρουν ένα ολόκληρο φορτηγό για δωρεάν διανομή, στους Έλληνες Πατριώτες του Συντάγματος. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν γιατί δεν επιτρέπεται η δωρεάν διανομή τροφίμων από την ελληνική νομοθεσία αφ’ ενός, δεν επιτράπηκε η πρόσβαση του φορτηγού στο Σύνταγμα αφ’ ετέρου.

Η ομάδα εθελοντών η οποία συνεργάζεται για την ολοκλήρωση του πρώτου ανταλλακτηρίου αγροτικών προϊόντων που οργανώνει το Πατριωτικό Μέτωπο, με στόχο την άμεση επαφή του αγρότη με τον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες, προγραμματίζει στη συνέχεια δωρεάν διανομή ψωμιού. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο https://www.pamlarisa.blogspot.com/.

Προηγούμενο άρθρο ΨΗΦΙΣΜΑ συμπαράστασης από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ , προς τους αγανακτισμένους πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά στις πλατειές της χώρας μας
Επόμενο άρθρο Μουσική βραδιά των φίλων Μάρκου Βαμβακάρη στη Λάρισα