Πατριωτικό Μέτωπο Ν. Λάρισας: Υπάρχει διέξοδος στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε


 Το τελευταίο διάστημα ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου:

  • Οι δυνάμεις καταστολής κρατάνε δια της βίας εμάς το λαό (μισό εκατομμύριο έλληνες πολίτες) έξω από το σπίτι μας (τη Βουλή), και δέχονται εντολές από 300 παρανομούντες υπαλλήλους μας (βουλευτές).

 

  • Κυβερνητικός βουλευτής που φέρει και ο ίδιος ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της χώρας (Νασιώκας) από τη μια παραιτείται ηρωικά και από την άλλη δίνει συνέντευξη τύπου για να δηλώσει πως δε διαφωνεί με την πολιτική του κόμματός του αλλά τη στηρίζει.
  • Βουλευτές οι οποίοι διαφωνούσαν με βασικές επιλογές του κόμματός τους γίνονται «αρνάκια» μόλις τους τάξουν μια θέση στην κυβέρνηση.
  • Πλήθος υπαλλήλων μας (βουλευτών) αρνήθηκαν να γίνει έλεγχος στο χρέος μας όπως ορθά πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ και μας κατηγορούν για μπαταξήδες.
  • «Μαϊμού» αναρχικοί (αστυνομικοί και άλλοι πράκτορες) χρησιμοποιούνται για να διασπαστεί ο αγώνας του λαού με δόλια μέσα.
  • Ενώ κρίθηκε δικαστικά πως ήταν αντισυνταγματική η συμμετοχή των μεταναστών στις προηγούμενες εκλογές, αναβλήθηκε η επανεξέταση της υπόθεσης για το Δεκέμβριο.
  • Η μήνυση για εσχάτη προδοσία που υποβλήθηκε από συμπολίτη (Αντωνίου) κατά των πολιτικών που ψήφησαν το μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ) διεκπεραιώνεται με «ταχύτατους» ρυθμούς. Μετά από ένα χρόνο προτάθηκε να μπει η υπόθεση στο αρχείο ενώ θα έπρεπε να έχει εξεταστεί κατά προτεραιότητα.
  • Οι τράπεζες που δεν φορολογούνται και φέρουν ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της χώρας λαμβάνουν βοήθεια πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ τη στιγμή που όλη η ελληνική κοινωνία συκοφαντείται, διαιρείται και συνθλίβεται οικονομικά.
  • Έγινε πολύς ντόρος για τον ανασχηματισμό αλλά στην ουσία δεν άλλαξαν ούτε τα πρόσωπα ούτε η πολιτική προς την κατεύθυνση που θέλει ο λαός.

Όλοι οι έλληνες έχουν πλέον αντιληφθεί τις συνέπειες των πολιτικών που εφάρμοσαν τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο αλλά και το ρόλο που έπαιξαν όσα βρέθηκαν στην αντιπολίτευση. Τα κόμματα αυτά δυσφήμησαν λέξεις όπως βουλευτής και πολιτικός και δημιούργησαν στο λαό μια δικαιολογημένη απέχθεια για την πολιτική με αποτέλεσμα φαινόμενα όπως το μεγάλο ποσοστό αποχής στις τελευταίες εκλογές, ο προπηλακισμός των πολιτικών από πολίτες και η συγκέντρωση μισού εκατομμυρίου ελλήνων γύρω από τη Βουλή με σύνθημα «να καεί η Βουλή».

Ο λαός πρέπει να παγιώσει τη δίκαιη στάση απόρριψης των παλιών κομμάτων αλλά να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του για την πολιτική και να αξιολογήσει νέα κόμματα όπως το Πατριωτικό Μέτωπο που προσπαθούν να εδραιώσουν την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα, την κοινωνική συνοχή, την ισονομία και την  πραγματική δημοκρατία στην Πατρίδα μας. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος για ένα καλύτερο αύριο. Ενημερωθείτε για τις θέσεις μας στο https://www.pamlarisa.blogspot.com/ και επικοινωνήστε στο adesyllas@hotmail.com

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία βουλευτή Λαρίσης κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου στη συζήτηση στη βουλή για την παροχή Ψήφου Εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Επόμενο άρθρο Ροντούλης Αστ.: Σε ασυνεννοησία Υπουργείων οφείλεται η μη λειτουργία του ΙΕΚ Μελισσοκομίας στη Λάρισα