Παραδίδει τις δηλώσεις ΟΣΔΕ η ΕΑΣ Λάρισας


Τις δηλώσεις ΟΣΔΕ των 14.000 παραγωγών της θα παραδώσει η ΕΑΣ Λάρισας στην ΠΑΣΕΓΕΣ σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους. 

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ένωσης Λάρισας, αναφέρει τα εξής: «Η οργάνωση διαισθανόμενη τη μέγιστη ευθύνη απέναντι στους 14.000 παραγωγούς, οι οποίοι την εμπιστεύθηκαν και υπέβαλλαν τις Αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης 2011 στα κατά τόπους συνεργεία της αποφάσισε ότι:
1. θα παραδώσει η ίδια η Ε.Α.Σ για λογαριασμό τους, στους υπεύθυνους συνεργείων που έχει ορίσει η ΠΑΣΕΓΕΣ για την περιοχή μας με την εγγύηση για την παραλαβή του Περιφερειακού Διευθυντή του Ο.Π.Ε.Κ.ΕΠ.Ε. όλες τις αιτήσεις συμπληρωμένες, μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά ελεγμένα ως προς την ακρίβεια των στοιχείων που περιλαμβάνουν. Όπως ακριβώς δηλώθηκαν από τον παραγωγό.
2. Απευθυνόμενοι στους 6.000 παραγωγούς των οποίων οι δηλώσεις υποβάλλονταν μέσω της Ε.Α.Σ κάθε χρόνο ηλεκτρονικά (lαρ-τορ), αφού τους ζητήσει προκαταβολικά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστούν , οφείλει να τους γνωστοποιήσει ότι εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που έγιναν να έχει η ίδια πρόσβαση στο αρχείο του 2011 για να δεχτεί τις αιτήσεις τους θα πρέπει οι ίδιοι να απευθυνθούν στα κατά τόπους συνεργεία της ΠΑΣΕΓΕΣ για την υποβολή των αιτήσεών τους.
3. Όσοι παραγωγοί υπέβαλαν την αίτησή τους στο υποκατάστημα Μελισσοχωρίου, παρακαλούνται όπως προσέλθουν από Πέμπτη 28-07 έως Παρασκευή 5-08 στα γραφεία μας στο Μελισσοχώρι από 7.30 π.μ. έως 15.00 για να παραλάβουν τα δικαιολογητικά τους – έγγραφα, για την υποβολή της αίτησή τους στα συνεργεία της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Τέλος, παρακαλούμε τους παραγωγούς των οποίων ο φάκελος εκκρεμεί ως προς τα δικαιολογητικά, να απευθυνθούν στα κατά τόπους συνεργεία μας (τα οποία για το λόγο αυτό θα παραμείνουν έως τις 5 Αυγούστου στα χωριά ή στα κεντρικά γραφεία της Οργάνωσης).

Προηγούμενο άρθρο Καρπούζι γίγας στη Λάρισα!
Επόμενο άρθρο Έκτος σε πληθυσμό ο δήμος Λάρισας