Απάντηση στο δημοσίευμα για«το εικονισματάκι κάτω από τον φτελιά στο Ρούσσο»


 Αξιότιμε κύριε Δ/ντα

Σχετικά με το δημοσίευμα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασ. Τσαντήλα που αφορά «το εικονισματάκι κάτω από τον υπεραιωνόβιο φτελιά στο Ρούσσο», ως αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα περιβάλλοντος και καθαριότητας και για την σωστή πληροφόρηση των δημοτών θέλω να επισημάνω τα εξής:

 

  • – Η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει το συγκεκριμένο χώρο, αλλά δείχνει αμέριστο ενδιαφέρον για την περιποίηση και την καθαριότητά του με εργάτη που έχει οριστεί για το σκοπό αυτό, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Τοπικών Κοινοτήτων Ρούσσου και Αγιοπηγής. Ιδιαίτερη μέριμνα για την καθαριότητα και προστασία του συγκεκριμένου χώρου επιδεικνύουν άλλωστε και ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ρούσσου.
  • – Η κοπή ορισμένων κλαδιών, στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα, δεν έγινε από συνεργείο του Δήμου, αλλά της ΔΕΗ. Η Δ/νση Περιβάλλοντος εξετάζει το θέμα, προκειμένου να διευκρινίσει τους λόγους, για τους οποίους έγινε η καταγγελλόμενη παρέμβαση, χωρίς να λάβει γνώση η Υπηρεσία.
  • – Ως Δημοτική Αρχή, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Δήμου, έχουμε αποδείξει κατ’ επανάληψη την ευαισθησία μας σε όλα τα ζητήματα καθαριότητας και ποιότητας ζωής των δημοτών και προς αυτή την κατεύθυνση, υπάρχει καθημερινή συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και τους εκπροσώπους τους.
  • – Επιδιώκουμε και αποδεχόμαστε την κριτική και κάθε επισήμανση ή παρατήρηση που συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, αρκεί να είναι καλόπιστη και με πραγματικά επιχειρήματα.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

 

Λάμπρος Τσιούκης

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία
Επόμενο άρθρο Γ. Μαντάνης: Ελλάδα, άλλαξε!