Ανθρωπιστική βοήθεια από τους Θεσσαλούς ομογενείς στην γενέτειρα


Στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, οι ομογενείς απέδειξαν άλλη μία φορά ότι δεν μένουν στα λόγια και έκαναν πράξη την αποστολή φαρμάκων στην πατρίδα. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο των εργασιών του 7ου Παγκόσμιου Συνεδρίου-Θεσσαλών που φιλοξενήθηκε φέτος στη Λάρισα στις 13 Ιουλίου 2015, οι ομογενείς έστειλαν δυνατό μήνυμα συμπαράστασης στην πατρίδα τόσο μέσω skype αλλά και μέσω σημαντικών πρωτοβουλιών που κατατέθηκαν.

Μία εξ αυτών ήταν της συντονίστριας της «Φωνής της Ελλάδας» της ΕΡΤ κας Γιάννας Τριανταφύλλη η οποία είχε και την ευθύνη της ζωντανής αναμετάδοσης του συνεδρίου και προέτρεψε τους ομογενείς να συμβάλλουν προκειμένου να συγκεντρωθούν φάρμακα για την κάλυψη βασικών αναγκών.

Αξιοσημείωτη και άμεση ήταν η συνδρομή του κ. Νικολάου Κολοβού, από τους «Γιατρούς του Κόσμου» που μαζί με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιο Βόμπρα κι άλλους εθελοντές έλληνες ομογενείς από την Γερμανία, μέλη του Θεσσαλικού Συλλογου Γκυτερσλοχ (Τσιουνης Δημήτριος, Γκουντουρας Αθανάσιος, Βαγγέλης Θεοδωρου), κατάφεραν και συγκέντρωσαν αυτή την ανθρωπιστική βοήθεια και σήμερα παραδόθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας

Με Παγκόσμιους Θεσσαλικούς Χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος O Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Βόμπρας Γεώργιος Πορνάρας

Γκύτερσλο Γερμανία Τορόντο Καναδάς

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα: Πως μπορώ να χρησιμοποιώ με ασφάλεια τα χημικά προϊόντα επαγγελματικής και οικιακής χρήσης
Επόμενο άρθρο Προκηρύσσεται το 4ο Πανθεσσαλικό Κύπελλο Αγωνιστικού Τάβλι στην Καρδίτσα