Επίθεση Ροντούλη σε ΠA.ΣΟ.Κ. για παραίτηση Μπαλφούσια


 «Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τσακίζει επιδεικτικά ότι δεν την βολεύει, ότι δεν της αρέσει και έχοντας ως μπούσουλα την φεουδαρχική λογική προχωρά σε «αποκεφαλισμούς» ανθρώπων που μέχρι πριν λίγο καιρό τους εμπιστευόταν σε καίρια ζητήματα, τόνισε στη Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας Αστέριος Ροντούλης.

Ο Λαρισαίος βουλευτής, για το θέμα της παραίτησης της κυρίας Μπαλφούσια επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, τόνισε τα παρακάτω:

 «Με μία αλαζονική συμπεριφορά ο Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος φάνηκε να ακολουθεί την πρακτική του «κόβω την γλώσσα που μιλάει», πρακτική πάνω στην οποία χρόνια τώρα το Κυβερνών κόμμα βασίζει την εδραίωση του Πασοκικού κράτους σε όλο τον δημόσιο βίο της χώρας. Τι άλλωστε θα περίμενε κανείς από μια Κυβέρνηση φεδουαρχικού χαρακτήρα που «ενοχλήθηκε» από την αξιολογική κρίση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, στην οποία αναφερόταν ότι η δυναμική του δημοσίου χρέους της χώρας τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη.

Άλλωστε, μόλις τον προηγούμενο μήνα η ίδια επιτροπή ανέφερε σε πόρισμα το ίδιο ακριβώς πράγμα, δηλαδή περί της ανεξέλεγκτης τάσης του δημοσίου χρέους, αλλά τότε δεν αντέδρασε κανένας. Έρχεται τώρα η Κυβέρνηση να απαξιώσει την επιστημονική επάρκεια της επιτροπής και να «καρατομήσει» την προϊσταμένη υπάλληλο δείχνοντας το πραγματικό ανάλγητο πρόσωπό της. Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες δεν ανέχονται άλλους λεονταρισμούς και ότι η χώρα χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα για να κυβερνηθεί», τόνισε κλείνοντας την ομιλία του στη βουλή ο κ. Ροντούλης.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος με ερώτηση στη βουλή: Αδικαιολόγητη η συγχώνευση του ΕΛΟΓΑΚ
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Προστασία και ανάδειξη των Μεγάρων Α και Β στο Μυκηναϊκό οικισμό Διμηνίου - Ιωλκού