Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «isoquam» για την πιστοποίηση δεξιοτήτων κατά πρότυπο iso17024:2003 των εργαζομένων στον κλάδο του μετάλλου


Το «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος «ISOQUAM». Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορά την πιστοποίηση δεξιοτήτων κατά το πρότυπο ISO17024:2003 των εργαζομένων στον κλάδο του μετάλλου.
Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή στους χαμηλά ειδικευμένους ή ανειδίκευτους εργαζόμενους στον κλάδο του μετάλλου, μιας προσέγγισης για την πιστοποίηση των προσωπικών τους δεξιοτήτων και ικανοτήτων που αποκτιούνται κυρίως μέσα από την εκπαίδευση στην εργασία και άλλες διαδικασίες στην βάση του παγκόσμιου αποδεκτού προτύπου πιστοποίησης ISO17027:2003.
Στα πλαίσια του προγράμματος ο φορέας μας «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κ.Ε.Ε. Α.Ε. έχει αναλάβει να πιστοποιήσει δεκαπέντε (15) εργαζόμενους στον τομέα του μετάλλου μέσω της διαδικασίας εξετάσεων πάνω στην εργασία τους, αλλά και με γραπτές εξετάσεις.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συμμετοχή φορέων από έξι (6) διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Βουλγαρία, Ισπανία, Φιλανδία, Ιταλία και Πορτογαλία).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΚΕΕ ΑΕ, την κα. Φασφαλή Ελένη, Παλαιολόγου 19 Λάρισα, τηλ. 2410 554026, www.dimitra.gr

Προηγούμενο άρθρο Πραγματοποίηση Εκδηλώσεων ανάδειξης και προβολής Δήμου Ελασσόνας στη Θεσσαλονίκη με τίτλο «ΟΛΥΜΠΟΣ –ΕΛΑΣΣΟΝΑ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2011»
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της Νομοθεσίας περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας