Ειδήσεις

Επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλελέρ πραγματοποίησε ο διοικητής της Πυροσβεστικής


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο πραγματοποίησε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πύραρχος Ιωάννης Ράπτης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης στην οποία παρευρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Κιλελέρ, Χρήστος Χατζούλης και οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου Δημήτρης Μάνδαλος και Δημήτρης Μπετχαβές συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία του δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα πυροπροστασίας που έχουν να κάνουντόσο με τη χορήγηση άδειας καύσης σιτοκαλαμιών από τος αγρότες όσο και με το ενδεχόμενο ομαδικής καύσης.Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν στον καθαρισμό των οικοπέδων εντός των οικισμών τα οποία κατά τους θερινούς μήνες αποτελούν εν δυνάμει εστίες πυρκαγιάς.
Ο κ. διοικητής ενημέρωσε το δήμαρχο ότι η πυροσβεστική Υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να δηλώνει στον ΟΠΕΚΕΠΕ αγροτεμάχια τα οποία έχουν καεί χωρίς άδεια με αποτέλεσμα να υπάρχουν πιθανές κυρώσεις για τους ιδιοκτήτες.
Για τον καλύτερο συντονισμό του έργου της πυροπροστασίας στο δήμο συμφωνήθηκε να γίνει τις επόμενες ημέρες διευρυμένη σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι, οι τοπικοί σύμβουλοι των κοινοτήτων και αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο επικεφαλής της πυροπροστασίας του Δήμου Χρήστος Χατζούλης ευχαρίστησε τον κ. διοικητή για την άψογη συνεργασία που είχε τόσο με τους αξιωματικούς όσο και με τους πυροσβέστες την προηγούμενη χρονιά και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η απρόσκοπτη συνεργασία θα συνεχιστεί και φέτος, άποψη την οποία συμμερίστηκε και ο κ. Ράπτης.
.

Προηγούμενο άρθρο Επιθεωρήσεις Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η δεύτερη διανομή αγαθών από πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας