Ειδήσεις

2ο τουρνουά αγώνων υδατοσφαίρισης στη Λάρισα


Μία σημαντική διοργάνωση για την πόλη μας, τους μικρούς μας αθλητές και όλους τους λάτρεις των σπορ του υγρού στίβου λαμβάνει χώρα από τις 5 μέχρι και τις 7 Μαίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας!
Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει το 2ο τουρνουά αγώνων υδατοσφαίρισης για αθλητές που γεννήθηκαν από το 2003 και μετά.
Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος 5 σύλλογοι από 4 πόλεις της Ελλάδος. Η Λάρισα συμμετέχει με τις ομάδες της διοργανώτριας Ν.Ε.Λ και την ομάδα του Ν.Ο.Λ. Από την Αθήνα, ο ιστορικός σύλλογος της Βουλιαγμένης, Ν.Ο.Β, συμμετέχει με 2 ομάδες. Τη Θεσσαλονίκη εκπροσωπεί η ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ το γειτονικό Βόλο εκπροσωπεί, επίσης με 2 ομάδες, η ομάδα της Νίκης.
Το τουρνουά θεωρείται σημαντικό, τόσο για τη συμμετοχή μεγάλων συλλόγων της Ελληνικής υδατοσφαίρισης, όσο-και κυρίως-για την προώθηση του αθλήματος στις μικρότερες ηλικίες και την αγωνιστική εξέλιξη των μικρότερων αθλητών της πόλης μας.
Για τους λόγους αυτούς και εκτός της αμέριστης βοήθειας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το τουρνουά υποστηρίζουν η ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος) και ο ΣΕΔΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης).
Καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης να παραβρεθεί στο κλειστό κολύμβητήριο της Λάρισας και να στηρίξει τις προσπάθειες των ομάδων μας τις ημέρες των αγώνων!
Η παρουσία σας θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τόσο εμάς, αλλά κυρίως, τους μικρούς μας πολίστες που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ως αντίπαλοι και ως οικοδεσπότες!

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος : Η Τουρκία απαλλοτριώνει εκκλησίες στη Μικρά Ασία
Επόμενο άρθρο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας : Απεργιακός ξεσηκωμός για την ανατροπή της επίθεσης