Συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ


Tags |

Στα πλαίσια των δράσεων της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, υπενθυμίζουμε ότι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ ΜΕΑ συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» για το έτος 2016–2017 με καταλυτική ημερομηνία αιτήσεων την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενες μητέρες, αυτοαπασχολούμενες, ή άνεργες οι οποίες διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας ΟΑΕΔ  σε ισχύ με παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Τα προσωρινά αποτελέσματα θα  αναρτηθούν την Παρασκευή, 17 Αυγούστου και μέχρι  τις 22 Αυγούστου θα γίνονται οι ενστάσεις.

Στο νέο χειμερινό πρόγραμμα,  εντάσσονται οργανωμένες ομάδες δραστηριοτήτων βάση εβδομαδιαίου προγράμματος, όπως μουσική παιδεία και μουσικο-κινητική αγωγή, εικαστικές δράσεις με ζωγραφική, χειροτεχνίες, κατασκευές με πηλό κ.α., θεατρική αγωγή, σωματική άθληση, γυμναστική και χορός και άλλες ακόμη, που συν-διαμορφώνονται μαζί με τους γονείς.

Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και ομάδα υποστήριξης στη σχολική μελέτη με τη βοήθεια έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού, σε όλες τις δομές καθώς και δημιουργία ομαδικών θεματικών εργασιών (projects) ανά δομή.

Θα γίνει προσπάθεια, ώστε το πρόγραμμα να είναι ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα των παιδιών, προκειμένου ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να επιλέξει την ομάδα των δραστηριοτήτων που επιθυμεί.

Το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων είναι στη διάθεση των γονέων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία αλλά και υποστήριξη στην υποβολή των αιτήσεων καθώς και στην διαδικασία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Για Πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλώ επικοινωνήστε:
Δ/νση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής (8:00- 14:00) 2410 680205 & 2410 680234
Δ/νση Πρόνοιας (8:00- 14:00) 2410 680242 & 2410 680243