Ειδήσεις

Συνεχίζεται η χαλικόστρωση των αγροτικών δρόμων στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κιλελέρ


DROMOS3Ξεκίνησε και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η χαλικόστρωση των αγροτικών δρόμων στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κιλελέρ. Με την ευκαιρία του έργου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Οικονομικών του Δήμου Αντώνης Ρεντζιάς, ύστερα από επιτόπου επιστασία των έργων, έκανε την ακόλουθη δήλωση «Μια από τις βασικές αρχές του συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ»,και του δημάρχου μας Θανάση Νασιακόπουλου προεκλογικά, ήταν η αποκατάσταση και η βελτίωση των αγροτικών δρόμων στο σύνολο του Δήμου. Κι αυτό γιατί είχαμε την πεποίθηση ότι οι αγρότες πρέπει να έχουν ασφαλή και σύντομη πρόσβαση στα κτήματα τους ανεξαρτήτων των καιρικών συνθηκών. Αυτή τη χρονιά συνεχίσαμε τις παρεμβάσεις που ξεκινήσαμε πέρυσι. Η αντιδημαρχία τεχνικών έργων, σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους των δημοτικών ενοτήτων και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, πρώτα έκανε μια εκτενή καταγραφή όλων των επικίνδυνων και δύσκολων σημείων των αγροτικών δρόμων και στη συνέχεια προχώρησε στο σχεδιασμό και την εκτέλεση του έργου.

DROMOS2Αρχικά τα γκρέιντερ διαμόρφωσαν τους χώρους, έξυσαν τους δρόμους και κατόπιν έγινε η χαλικόστρωση. Ευελπιστούμε ότι κάνοντας ανάλογες ενέργειες και τα επόμενα χρόνια,στο τέλος της θητείας μας, θα έχουμε αναμορφώσει την αγροτική οδοποιία του Δήμου μας. Να τονίσω ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Κιλελέρ, του μεγαλύτερου αγροτικού δήμου, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί έργα προς όφελος των αγροτών αλλά και των άλλων κοινωνικών ομάδων. Οι ανάγκες των πολιτών είναι πολλές και εμείς οφείλουμε σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία να αναλώνουμε τις δυνάμεις  στην ικανοποίηση αυτών των αναγκών».

Το έργο έχει ολοκληρωθεί στη δημοτική ενότητα Κραννώνα και στο μεγαλύτερο μέρος της δημοτικής ενότητας Νίκαιας. Τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στις δημοτικές ενότητες Αρμενίου και Κιλελέρ και θα συνεχιστεί στη δημοτική ενότητα Πλατυκάμπου. Οι αντιδήμαρχοι Νίκαιας – Κραννώνα και Αρμενίου – Κιλελέρ Χρήστος Τσιχίτας και Κώστας Φιλιππούλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρόοδο των έργο αλλά και τη συνεχή και χωρίς εμπόδια συνεργασία με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Αντώνη Ρεντζιά, τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων αλλά και τους χειριστές των μηχανημάτων της χαλικόστρωσης. Δήλωσαν τέλος ότι όλες οι μικροπαρεμβάσεις που θα απαιτηθούν, έτσι ώστε οι αγροτικοί δρόμοι να είναι βατοί, θα πραγματοποιούνται άμεσα.

Προηγούμενο άρθρο Στο 26ο αντάμωμα Πουρναριωτών και στο χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας Αναγέννηση Καλοχωρίου ο Δήμαρχος Τεμπών
Επόμενο άρθρο Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας τιμά τον Κώστα Τσιάνο