Ειδήσεις

Αγώνες Kick Boxing στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του ΕΑΚ


Διασυλλογικοί αγώνες Kick Boxing θα διεξαχθούν στην Λάρισα, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016. Οι αγώνες με τη διακριτική ονομασία «THESSALIA OPEN» διοργανώνονται από τον Γ. Σ. Πολεμιστές με την συνδρομή  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ), και σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. Οι αγώνες θα γίνουν στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του ΕΑΚ Αλκαζάρ, με ώρα έναρξης 10:30, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. Αυτά έγιναν γνωστά σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας.

Θανάσης Παιδής – Αντιπεριφερειάρχης: «Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση διεξάγεται στη Θεσσαλία και τη Λάρισα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το «THESSALIA OPEN», οπού πρωταθλητές του Kick Boxing θα αγωνιστούν στο ΕΑΚ της Λάρισας. Στόχος μας είναι οι αγώνες αυτοί να γίνουν θεσμός και να διεξάγονται κάθε χρόνο στην περιοχή μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από τις πολλές αθλητικές διοργανώσεις προάγει το αθλητικό ιδεώδες, τον αθλητικό τουρισμό και δημιουργεί κινητικότητα στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Συγχαρητήρια στους αθλητές που θα συμμετέχουν και στους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους».

Κωσταρόπουλος Γιώργος – Εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων: «Στηρίζουμε οποιεσδήποτε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που γίνονται στην πόλη και μάλιστα για αθλήματα όπως το Kick Boxing, που δεν είναι τόσο διαδεδομένο, όσο κάποια άλλα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι θα έρθουν στην πόλη μας αθλητές από όλη την Ελλάδα αναδεικνύοντας το άθλημα αυτό. Μακάρι να καταφέρουμε να διοργανώσουμε στο μέλλον και πανελλήνιο πρωτάθλημα μιας και διαθέτουμε τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την διοίκηση του ΕΑΚΛ και την Ομοσπονδία ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».

Παναγιώτης Τσεκούρας – Προπονητής Γ.Σ. «Πολεμιστές» Λάρισας, Γεν. Γραμ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing: «Για 6η συνεχομένη χρονιά διοργανώνουμε διασυλλογικούς αγώνες Kick Boxing στην πόλη της Λάρισας, με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. Χωρίς ακόμα να έχουν κλείσει οι εγγραφές, έχουμε 200 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν την τελευταία δοκιμασία για τους αθλητές πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Νοέμβριο. Το Kick Boxing γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι μπορούμε και κάνουμε τους αγώνες αυτούς στη Λάρισα. Καλούμε όλους τους Θεσσαλούς να τους παρακολουθήσουν».

Προηγούμενο άρθρο Παρουσία του Γ.Γ Αθλητισμού κ. Συναδινού τα εγκαίνια του γηπέδου 5Χ5 στα Αμπελάκια
Επόμενο άρθρο Δήλωση Χρ. Κέλλα σχετικά με την τροπολογία για το ΕΚΑΒ