- Larisa News - https://www.larisanews.gr -

Συλλήψεις στην Λάρισα για ναρκωτικά και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (09-11-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 46χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στην οικία του 46χρονου και σε δύο αποθήκες που χρησιμοποιούσε ως αποξηραντήρια κάνναβης, κατά τις οποίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Επίσης, συνελήφθη χθες (09-11-2016) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 67χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και διάθεση προς πώληση ποσότητας αφορολόγητων καπνικών ειδών από τον 67χρονο, διενεργήθηκε έρευνα στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το όχημα του δράστη ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του, ενώ τα κατασχεθέντα καπνικά είδη θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.