Ειδήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Γύρος της Λάρισας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Ποδηλατικοι αγώνες με τίτλο «Ο γύρος της Λάρισας» που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Δήμοι Τεμπών και Κιλελέρ  με διαδρομή Συκούριο, Ελευθέριο, Ομορφοχώρι, Συκούριο. Με τις συμμετοχές να φτάνουν τους 600 η διοργάνωση είχε  διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου – ατομικής χρονομέτρησης – αντοχής – στις κατηγορίες Μάστερς, Ανδρών, Παίδων, Γυναικών, Κορασίδων, Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα και Open.
Στην τελετή λήξης  πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των αθλητών απο τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό ,τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο ,τον αντιδήμαρχο κ.Κώστα Νταφούλη ,τον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρο Ζάρρα ,τον πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιο Καλότυχο καθώς και απο τον διοικητή του Α.Τ Περιφέρεια Λάρισας  κ.Αστέριο Μπαρακόπουλο και της διοίκηση του συλλόγου .
Διοργανωτής του όλου εκγειρήματος καθως και ψυχή του αγώνα ο πρόεδρος του ποδηλατικού συλλόγου Λάρισας κ.  Σάββας Τσοπούρογλου καθώς και εθελοντές του συλλόγου .
Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Οι υπουργοί δεν έχουν πρόσωπο να έρθουν στον θεσσαλικό κάμπο
Επόμενο άρθρο To Run Greece στη Λάρισα στις 26 Μαρτίου 2017