Ειδήσεις

Αποχή αποφάσισε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας


Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ είχαμε προειδοποιήσει πως η τροπολογία του καλοκαιριού, θα έφερνε αυτά τα αποτελέσματα της απληρωσιάς και των απολύσεων. Από την αρχή βέβαια του αγώνα βρήκαμε απέναντί μας ένα μαύρο μέτωπο κυβέρνησης – αντιπολίτευσης πλειοψηφίας δημάρχων και εργολαβικών συμφερόντων. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα η κοροϊδία κορυφώθηκε. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, ο αγώνας συνεχίζεται και μπροστά στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ήδη συνεδρίασε το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας και η Επιτροπή Αγώνα των Συμβασιούχων  για να οργανώσουμε τον αγώνα  με νέες μορφές νέες κινητοποιήσεις.

Aς σταματήσουν το παιχνιδάκι με τις υπογραφές του επιτρόπου, την ευθύνη έχουν ακέραια η κυβέρνηση αξιωματική αντιπολίτευση, αυτή ψήφισαν τους νόμους , αυτοί μαζί με τους  Δημάρχους που στηρίζουν αυτούς τους νομούς  να δώσουν εδώ και τώρα λύση και να σταματήσουν να μας «συμπάσχουν» και να παίζουν με το ψωμί εκατοντάδων οικογενειών. Εμείς εργοδότη έχουμε τον κάθε δήμαρχο.

Απέναντι στην κοινωνία και στους δημότες που έκφρασαν την αλληλεγγύη τους στο πολυήμερο αγώνα του  Ιουνίου θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι τα σκουπίδια θα ξαναεμφανιστούν στους δρόμους όχι από τις απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά από τις απολύσεις και την απληρωσιά και την κύρια ευθύνη θα την έχει η κυβέρνηση και οι Δημοτικές Αρχές.

 Όλοι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους Δήμους του νομού είναι απλήρωτοι την καινούργια σύμβαση (350 περίπου για 2-2,5 μήνες).

Εκτός από τους εργαζόμενους του Δήμου Λαρισαίων(έγινε εκκαθάριση της παλιάς σύμβασης), έχουμε απλήρωτους στα Φάρσαλα από τον Μάρτη και στους υπόλοιπους Δήμους την εκκαθάριση της παλιάς σύμβασης (1,5-2 μήνες).

 Προειδοποιητικά:

Απέχουμε το Σαββατοκύριακο 16 και 17/9 από τις υπηρεσίες και την Δευτέρα 18/9 κατάληψη του αμαξοστασίου και συνέλευση των εργαζομένων για απόφαση της οργάνωσης παραπέρα του αγώνα.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ  ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ

Να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι μέχρι και το τελευταίο ευρώ ΤΩΡΑ.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Προηγούμενο άρθρο Στο δήμαρχο Λαρισαίων η διοίκηση του ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Όλα έτοιμα για το 6ο Ιστορικό Ράλι Όλυμπου