Ειδήσεις

Υποβολή αιτήσεων στήριξης της Δράσης 10.1.08 Κομφούζιο


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς και τους επιβλέποντες Γεωπόνους, ότι εκδόθηκε τροποποίηση της 2ης Πρόσκλησης της δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ), με την οποία μετατίθεται η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στήριξης εκ μέρους των υποψηφίων.
Με την παρούσα τροποποίηση, η υποβολή αιτήσεων στήριξης πραγματοποιείται κατά το διάστημα από 20/7/2018 έως 10/8/2018, ενώ στην αρχική Πρόσκληση η αντίστοιχη προθεσμία είχε οριστεί από την 13/7/2018 έως την 31/7/2018.
Η τροποποίηση θα βρίσκεται αναρτημένη στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr καθώς και στους διαδικτυακούς τόπους του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr, του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr, του ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr.
Η εγγραφή και η ηλεκτρονική υποβολή αίτησης στήριξης στο πληροφοριακό σύστημα, γίνεται στους παρακάτω ιστοτόπους :
Εγγραφή : https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/
Υποβολή των αιτήσεων στήριξης : https://p2.dikaiomata.gr/M1018/.
Εγχειρίδιο Οδηγιών συμπλήρωσης της αίτησης στήριξης θα υπάρχει αναρτημένο σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο εγγραφής https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ .

Προηγούμενο άρθρο Ο Κώστας Αγοραστός για τον κόμβο του Πυργετού
Επόμενο άρθρο Και έξω …δεν πάμε καλά - Του Μάξιμου Χαρακόπουλου