Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή μάχης


“Εμείς οι γυναίκες, μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Για τα παιδιά μας. Για τους γονείς μας. Για το όνειρα και τις ελπίδες μας. Για όλους αυτούς που νοιαζόμαστε και αγαπάμε. Για όλους αυτούς αγωνιζόμαστε. Θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη και θα την αλλάξουμε” τονίζει η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την Εκδήλωση για τις Γυναίκες, της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά”.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 13 Μαϊου 2019, στις 9 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Divani Palace. “Πιστεύουμε ότι η αυτοδιοίκηση οφείλει να ενώνει τους ανθρώπους πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές. Για εμάς πρώτα και πάνω από όλα είναι η πόλη μας. Πιστεύουμε ότι η αυτοδιοίκηση οφείλει να λειτουργεί δημοκρατικά στην ουσία και στην καρδιά της, να λειτουργεί με διαφάνεια, με διαρκή διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές”, υπογραμμίζει η κ.Καραλαριώτου.

Στο πλαίσιο της ομιλίας της, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων αναμένεται να αναφερθεί σε μια αυτοδιοίκηση η οποία δίνει λογαριασμό για το πού και πώς αξιοποιούνται τα χρήματα των δημοτών, νοιάζεται για την εργαζόμενη μητέρα, για αυτούς που μας μεγάλωσαν, για το πώς τα παιδιά μας θα έχουν την καλύτερη φροντίδα και εκπαίδευση, το πώς θα έχουν ευκαιρίες απασχόλησης στο τόπο μας και δεν θα χρειάζεται να μεταναστεύουν, για το πώς οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν και να αναδείξουν το αθλητικό ή το δημιουργικό τους ταλέντο, για το πώς μια μητέρα με το καροτσάκι θα μπορεί να περπατά στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς με ασφάλεια, για το πώς μια πόλη θα είναι φιλική σε έναν πολίτη ΑΜΕΑ.

“Το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Δίνει βάρος στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε συγκεκριμένους τομείς, που η πόλη μας έχει μείνει πίσω. Σχεδιάζει και διεκδικεί τη χρηματοδότηση σε μια σειρά από μεγάλα έργα που μπορούν να αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και να προσελκύσουν νέες επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Έχουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες για μια Λάρισα Ανθρώπινη, Σύγχρονη, Ευρωπαϊκή. Θέλω εσείς, οι γυναίκες της Λάρισας, να γίνετε πολλαπλασιαστές του μηνύματός μας. Είστε οι σύμμαχοί μου σε αυτόν τον αγώνα. Μόνο με τη δική σας βοήθεια μπορούμε να κερδίσουμε. Να αλλάξουμε την πόλη για εμάς και τα παιδιά μας”, επισημαίνει η κ.Καραλαριώτου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση από το Σύλλογο Γυναικών Χαράς του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Με τους γονείς της Φλόγας ο Χρήστος Κέλλας