Ειδήσεις

Μάξιμος: Στις ευρωεκλογές τίτλοι τέλους για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ


«Στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο οι πολίτες μπορούν να “ρίξουν” από το καλάμι της αλαζονείας τον πρωθυπουργό του ψεύδους και του λαϊκισμού, και να βάλουν τους πρώτους τίτλους τέλους για την καταστροφικότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες». Τα παραπάνω τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε δήλωσή του ενόψει της διενέργειας των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι «η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής για την ευρωβουλή μπορεί να καταστεί το προοίμιο για την έλευση μιας νέας εποχής.

Γιατί τώρα πιά, οι πολίτες γνώρισαν τι σημαίνει “πρώτη φορά αριστερά”:

  • Για 4,5 χρόνια βίωσαν την απογοήτευση, την ματαίωση των προσδοκιών τους, τη γιγάντωση των αδιεξόδων τους.
  • Υπέστησαν μια πρωτοφανή φοροεπιδρομή κι έναν “πόλεμο” σε κάθε υγιή παραγωγική δραστηριότητα, ιδιαιτέρως στον αγροτικό τομέα.
  • Διαπίστωσαν την κατίσχυση της αναξιοκρατίας και του πλέον παρωχημένου παλαιοκομματισμού.
  • Παρακολούθησαν τη διάλυση του εκπαιδευτικού συστήματος και της δημόσιας ασφάλειας, από ανθρώπους που φορούν τις πιο στενές ιδεοληπτικές παρωπίδες, και που δεν διστάζουν να επιτρέπουν την ανομία κάθε μορφής να διαχέεται σε ολόκληρη τη χώρα.
  • Επιπλέον, τώρα, οι πολίτες γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα. Το έμαθαν με την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, που παρέδωσε ταυτότητα, γλώσσα και ιστορία της Μακεδονίας, αλλά και με την απάλειψη του κεφαλαίου για την γενοκτονία των Ποντίων από τα σχολικά βιβλία, με τη στάση της κυβέρνησης στην δολοφονία του Βορειοηπειρώτη ομογενούς Κατσίφα.

Σήμερα δεν είμαστε στο 2015. Τώρα μπορούν να γίνουν οι συγκρίσεις και να ειδωθούν με καθαρότερη ματιά οι προοπτικές για το αύριο. Η επιλογή είναι πλέον ανάμεσα σε έναν ΣΥΡΙΖΑ -της προεκλογικής δωροδοκίας των επιδομάτων φτώχειας, της “ευέλικτης” εργασίας των 350 ευρώ και της διαρκούς διαρροής στο εξωτερικό των νέων μας- και της ΝΔ που δεσμεύεται για προσέλκυση επενδύσεων, δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας, κινήτρων για να μείνουν οι νέοι μας στην πατρίδα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, την Κυριακή η νίκη της Νέας Δημοκρατία θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Η νίκη αυτή θα προδιαγράψει και την μεγάλη νίκη που θα καταγάγει στις εθνικές εκλογές, οι οποίες ελπίζουμε να έλθουν πολύ σύντομα μετά το αποτέλεσμα της κάλπης της 26ης Μαΐου»

 

Προηγούμενο άρθρο Αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο την Κυριακή 26 Μαϊου
Επόμενο άρθρο Κατασχέθηκαν πάνω από 100 κιλά ακατέργαστης κάνναβης