Ειδήσεις

Κέλλας: Ζητώ ισχυρή εντολή για τον Νομό μας και την Ελλάδα


Μεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση του αν. Τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτή Ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, ο οποίος πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του στη Λάρισα, παρουσιάζοντας το σύνολο του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, με αναφορές στον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε, αρχικά, για τις μάχες, που έχουν δώσει η ΝΔ και ο ίδιος για την Πατρίδα, επισημαίνοντας ότι«στις 7 Ιουλίου ξεκινά ο αγώνας, για να σταθεί η Ελλάδα όρθια».

Ακολούθως, εστίασε στα εθνικά θέματα, επισημαίνοντας: «Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα και κάθε παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας θα απαντάται άμεσα, ενώστηρίζουμε σθεναρά την Κύπρο μας και τα δικαιώματά της». Σε σχέση με την Αλβανία και τα Σκόπια, προειδοποίησε ότι «η ένταξή τους στην ΕΕ εξαρτάται από την Ελλάδα» και πως «δεν θα τους επιτρέψουμενα προχωρήσουναν δεν προστατευθεί πλήρως η Εθνική Ελληνική Μειονότητα» και, αντιστοίχως,«αν δεν ικανοποιηθούνόλες οι ελληνικές θέσεις».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε ότι «τα σύνορα θα φυλάσσονται» και πως θα «διαχωριστεί το μεταναστευτικό από το προσφυγικό».Επεσήμανε, δε, πως «το να αισθάνεται ο πολίτης ασφαλής αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα και προϋπόθεση της ελευθερίας του» και ότι «η δημόσια τάξη θα αποκατασταθεί σε όλη την επικράτεια, με την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, την επαναφορά φυλακών υψίστης ασφαλείας, την πρόσληψη 1.500 νέων αστυνομικών, την παροχή νέου εξοπλισμού στην Αστυνομία, την κατάργηση του ασύλου στα πανεπιστήμια και την πάταξη της ανομίας, ώστε να διασφαλισθεί το άσυλο διακίνησης ιδεών».

Περαιτέρω, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔπαρουσίασε το «νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής», εστιάζοντας στη δραστική μείωση της φορολογίας, ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ θα διαμορφώσει ένα «οικονομικό περιβάλλον, που θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας».Συγχρόνως, αναφέρθηκε σε ειδικότερα μέτρα, όπως στην «ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, την επιτάχυνση απονομής δικαιοσύνης, την αποκατάσταση της ρευστότητας στην οικονομία, την αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου σε ιδιώτες και τις δημόσιες επενδύσεις», σε συνδυασμό με την«αύξησητου κατώτατου μισθού». Επιπλέον, ανέλυσε το πρόγραμμα για τη γεωργία και την κτηνοτροφία, εστιάζοντας στην «αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ, την καταπολέμηση των παράνομων “ελληνοποιήσεων” κρέατος και γάλακτος, την ίδρυση του Εθνικού Αγροτικού Επιμελητηρίου και την τακτική επικοινωνία της κυβέρνησης με τις διεπαγγελματικές οργανώσεις παραγωγών για τη στρατηγική ανάπτυξη κάθε προϊόντος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στήριξη της ελληνικής οικογένειας και την Παιδεία. Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «η Κυβέρνηση της ΝΔ θα αποκαταστήσει τα επιδόματα πολυτέκνων και τριτέκνων, που έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ, και θα χορηγεί 2000 ευρώ για κάθε ελληνόπουλο, που γεννιέται στη χώρα». Ακολούθως, τόνισε ότι «η ΝΔ εμπιστεύεται τον Έλληνα εκπαιδευτικό και τη δημόσια εκπαίδευση» και πως «θα δοθούν στους μαθητές πρόσθετα εφόδια, όπως η πιστοποιημένη γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας και πληροφορικής»καθώς και ότι«τα ΕΠΑΛ θα διασυνδεθούν με την αγορά εργασίας». Ακόμη, αναφέρθηκε «στην ίδρυση περισσότερων ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων στα πανεπιστήμια και την εξέλιξη της Ελλάδας σε διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο». Ειδική αναφορά έκανε στις προβλέψεις για την Ειδική Αγωγή και την «προσαρμογή του εκπαιδευτικού συστήματος στην κατεύθυνση της πλήρους ανάπτυξης της ενταξιακής εκπαίδευσης, την πρόσληψη τακτικού προσωπικού κατά προτεραιότητα και την ίδρυση προστατευόμενων εργαστήριων μαθητείας και κατάρτισης, που θα δώσουν διέξοδο στους αποφοίτους τωνΕΕΕΚ».

Τέλος, ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις του προγράμματος της ΝΔ, τόνισε:

«Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Με τους περισσότερους έχουμε προσωπικές-φιλικές σχέσεις! Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε μπήκα στην πολιτική για να βρω επάγγελμα! Είχα και έχω επάγγελμα! Εργάζομαι επί 25 χρόνια ως γιατρός-ελεύθερος επαγγελματίας καιξέρω, από πρώτο χέρι, τι σημαίνει να φροντίζεις για την οικογένειά σου, να αγωνιάς για το μέλλον των παιδιών σου. Ξέρω τι σημαίνεινα πληρώνεις την Εφορία και τις ασφαλιστικές εισφορές και να αγωνιάς,αν θα μείνει κάτι στην άκρη, στο τέλος του μήνα!

Εισήλθα στον πολιτικό στίβο, γιατί αγαπώ τον τόπο μας! Γιατί θέλω να δω τον Νομό μας να προοδεύει και την Ελλάδα να γίνεται πάλι ισχυρή.

Αυτά τα χρόνια, που σας εκπροσωπώ στη Βουλή, ήμουν πάντα δίπλα σας και έτσι θα συνεχίσω! Φροντίζω να είμαι σε κάθε σημείο του Νομού μας διαρκώς! Δεν κρύφτηκα ποτέ! Τόσα χρόνια, περπατάμε καθημερινά, στους ίδιους δρόμους, στις ίδιες πλατείες, στις ίδιες γειτονίες. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες ανησυχίες, τα ίδια προβλήματα. Μπορεί να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε, όμως, πάντα είμαι εδώ, για να τα συζητάμε όλα!

Η δύναμή μου είστε εσείς! Σε σας λογοδοτώ!

Ζητώ να μου δώσετε ισχυρή εντολή, για να προχωρήσουμε, όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, για να αναστήσουμε την Πατρίδα μας! Την Κυριακή είναι ώρα ευθύνης για εσάς και από Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκινούν οι δικές μου ευθύνες! Για να χτίσουμε την Ελλάδα του αύριο, την Ελλάδα της ισχυρής ανάπτυξης, την αυτοδύναμη και φωτεινή Ελλάδα, που θα εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, τη νέα γενιά, για όλες και όλους!».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μέτρα φυτοπροστασίας της βαμβακοκαλλιέργειας
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση για εισαγωγή και διακίνηση πλαστού προϊόντος