Ειδήσεις

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ


Παρασκευή 30 Αυγούστου. Ο Σύλλογος Γυναικών  Αγίου Γεωργίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα διοργανώνουν Δημοτική – Λαϊκή βραδιά με τη «Λαρισαϊκή Κομπανία» στις 20:30 στην πλατεία του χωριού.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ διοργανώνει Μουσική Βραδιά στις 21.30, στην πλατεία Νίκαιας. Συνδιοργανωτές είναι οι «Νίκαια 2012» και «Α.Ο. ΜΥΡΑΪΚΟΣ».

Συμμετέχουν οι : Χρήστος Παπαχρήστος, Αλέξανδρος Τσιώνας, Αρετή Παπαναστασίου, Γιάννης Κατσανούλης, Βαγγέλης Τσιαπλές, Αποστόλης Γιάγκος, Δημήτρης Μακρυγιάννης,.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Νικαιώτης, πρώην Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού του υπουργείου Πολιτισμού, ποιητής και λογοτέχνης Γιώργος Τσιτρούλης.

Σάββατο 31 Αυγούστου.

Στα πλαίσια της 4ης Χορευτικής Συνάντησης Πολιτισμών Χορευτικά Συγκροτήματα από τη Σερβία, τη Σλοβακία, την Κένυα και την Ελλάδα θα εμφανιστούν στη Γλαύκη στις 21:00

Ο Σύλλογος Γυναικών Μικρού Βουνού διοργανώνει στις 21:00 στην πλατεία του χωρίου το ετήσιο αντάμωμα. Την εκδήλωση θα ανοίξουν χορευτικά συγκροτήματα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με Λαϊκή Δημοτική Ορχήστρα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μελίας «Ογχηστός» διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση «Ογχήστεια 2019» στην πλατεία του χωριού στις 21:30. Συμμετέχουν τα χορευτικά του Συλλόγου Γυναικών Κιλελέρ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Στεφανοβικείου «Αριστοτέλης». Θα εμφανιστεί λαϊκή ορχήστρα.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων διοργανώνει στις 21:30 στην πλατεία του χωριού μουσική βραδιά

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νύχτες αργεντίνικου κινηματογράφου
Επόμενο άρθρο Να καταργηθεί τώρα το άδικο χαράτσι στις εστίες της Λάρισας!