Ειδήσεις

Εκδηλώσεις στη Χάλκη και στις Νέες Καρυές


Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν στη Χάλκη και στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ οι εκδηλώσεις που έγιναν υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου.

Στο πλαίσιο της 4ης Χορευτικής Συνάντησης Πολιτισμών αντιπροσωπεία από Χορευτικά Συγκροτήματα από τη Σερβία, τη Σλοβακία, την Παραγουάη και την Ελλάδα επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο στο δημαρχείο όπου και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών. Τα συγκροτήματα στη συνέχεια έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στην πλατεία της Χάλκης. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που του έκαναν στους πολίτες του Δήμου Κιλελέρ με την παρουσία τους και  δήλωσε τη διαρκή και αμέριστη συμπαράσταση του στην προσπάθεια των συλλόγων. Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα για τη συνέχιση και τα επόμενα χρόνια της  Χορευτικής Συνάντησης των Πολιτισμών. Τα χορευτικά συγκροτήματα, στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, θα εμφανιστούν στη Γλαύκη το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 21:00 το βράδι.

Στις Νέες Καρυές λόγω του εορτάζοντος Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Καρυών και η Τοπική Κοινότητα διοργάνωσαν, μετά το πέρας των θρησκευτικών τελετών στον ομώνυμο ναό, πολιτιστική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού.

Συμμετείχαν το μουσικό σχήμα ΕβρίτικηΖυγιά, οι μουσικοί Κατερίνα Δούκα στο τραγούδι και Νίκος Μπόζογλου στο ακορντεόν, καθώς και χορευτικά συγκροτήματα.

Προηγούμενο άρθρο Πράσινα σημεία σε όλους τους Δήμους της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Να καταστεί προσβάσιμη η Παναγία της Τσούμα