Ειδήσεις

Απεργιακή συγκέντρωση στην Ελασσόνα


Παρά τις καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία απέναντι από το Ταχυδρομείο όπως είχε προγραμματιστεί με κάλεσμα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων επαρχίας Ελασσόνας.

Την ομιλία έκανε ο Παναγιώτης Νούσιας, πρόεδρος του Σωματείου των Οικοδόμων και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα ενότητας και δράσης απέναντι στα νέα σχέδια που προετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Από το βήμα της συγκέντρωσης καταγγέλθηκε η διοίκηση του ΕΚ Ελασσόνας η οποία με μία πράξη-μνημείο εργατοπατερισμού, με σκοπό την υπονόμευση της απεργίας στη γραμμή της ΓΣΕΕ, αποφάσισε απεργία για τις 2 Οκτώβρη!

Κατά τη διάρκεια της πορείας, η οποία σταμάτησε κάτω από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, διαβάστηκε καταγγελία των εκλεγμένων με τη ΔΑΣ στα σωματεία της δύναμης του ΕΚ Ελασσόνας, στην οποία αναφέρονται σε έναν εσπευσμένο κύκλο νοθειών και μεθοδεύσεων για την αλλοίωση των συσχετισμών δύναμης, στα οποία επιδίδονται οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές.

Προηγούμενο άρθρο Στην Αρχαία Ολυμπία η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Κέλλα με τον Υπουργό Υποδομών