Δ. Κουρέτας, ο ανεξάρτητος υπερασπιστής των μεγαλοεπιχειρηματιών


Tags |

Προεκλογικά πάσχιζε να πείσει ότι είναι ανεξάρτητος ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Κουρέτας και η παράταξη που ηγείται.

Η Λαική Συσπείρωση και το ΚΚΕ που την στηρίζει, ξεκαθαρίζαμε ότι τέτοιοι δεν υπάρχουν.

`Η θα είσαι με το εκμεταλλευτικό σύστημα και τις πολιτικές που το στηρίζουν για να αυξάνονται τα κέρδη των λίγων σε βάρος των αναγκών των πολλών ή θα παλεύεις για την ανατροπή του, διεκδικώντας την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών-λαικών αναγκών.

Με χθεσινή συνέντευξή του σε ραδιόφωνο του Βόλου, ο κ. Κουρέτας, απέδειξε αυτό που εμείς λέγαμε και προεκλογικά, ότι είναι θερμός υποστηρικτής του εκμεταλλευτικού συστήματος, της Ε.Ε και των μεγαλοεπιχειρηματικών συμφερόντων.

Γι’ αυτό μέμφεται τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, με τον οποίο βρίσκεται στο ίδιο μετερίζι, ότι φταίει γιατί η Θεσσαλία είναι στον «πάτο» της ανταγωνιστικότητας, ότι δεν έχει κάνει κινήσεις να σπρώξει πιο πολύ το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στα αδηφάγα σχέδια των επιχειρηματικών ομίλων της Θεσσαλίας, όπως κάνει αυτός ως καθηγητής του πανεπιστημίου!

Αυτός είναι ο καημός και η αγωνία του δήθεν ανεξάρτητου κ. Κουρέτα, να στηριχθούν αποτελεσματικά τα συμφέροντα των καπιταλιστών. Γι’ αυτό ζητάει από τον περιφερειάρχη να μην ασχολείται το περιφερειακό συμβούλιο με «ανούσια» θέματα, αλλά με θέματα σαν το πρόγραμμα «Επενδύω» που ετοιμάζει να βγάλει η περιφέρεια Θεσσαλίας, για να μπορέσουν οι επιχειρηματίες να αρπάξουν τις επιδοτήσεις, δηλαδή τα χρήματα από την κλεμμένη υπεραξία των εργατών και την φοροληστεία των πολλών. Ας τον πάρουν για σύμβουλο στον ΣΕΒ.