Ειδήσεις

Εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Δημητρίου σε κοινότητες του Δ. Κιλελέρ


Στις 26 Οκτωβρίου η Άγια μας Εκκλησία τιμά και εορτάζει την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου και Θαυματουργού. Σε τοπικές κοινότητες του Δήμου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Βούναινα: Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, ώρα 18:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή παραδοσιακή μουσική σε σκεπαστό χώρο παρακείμενο του Ιερού Ναού (ώρα έναρξης 20:00)

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 ώρα 07.30 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Χαρά: Στην περιοχή Φιλίκια της Τ.Κ. Χαράς του Δήμου Κιλελέρ.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 ώρα 17.00 θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός  Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα τελεστεί  την ίδια ώρα  στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαράς.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 ώρα 8.00 θα τελεστεί   Όρθρος και Θεία Λειτουργία . Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα τελεστεί την ίδια ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Χαράς.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσουν θρησκευτικές εκδηλώσεις στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χαράς. Θα εμφανιστεί η χορωδία του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μαρέτη και το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα του Νίκου Αρσενίου. Θα δοθεί καφές και δωρεάν γεύμα. Θα υπάρχει επίσης και φιλανθρωπικό μπαζάρ.

Μελισσοχώρι: Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, ώρα 19.00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, ώρα 07.30 π.μ. : Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ώρα 18:00 μ.μ. Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός και Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίουχοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν τα εκκλησιαστικά συμβούλια των ναών, οι τοπικές κοινότητες και ο σύλλογος γυναικών Χαράς υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Προηγούμενο άρθρο Νέος ψηφιακός εξοπλισμός για όλα τα σχολεία της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Σεμινάριο για Φύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων