Ειδήσεις

Μάξιμος: Αλλαγή οικονομικού κλίματος με τη νέα κυβέρνηση!


«Καλωσορίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λάρισα θα ήθελα να επισημάνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ μένοντας απόλυτα πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, αλλά και στις κεντρικές ιδεολογικές της αρχές, έχει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την εξουσία αποδυθεί στην προσπάθεια αλλαγής του οικονομικού κλίματος. Κορωνίδα αυτών την προσπαθειών αποτελεί η μείωση των γραφειοκρατικών εμποδίων στις ξένες και εγχώριες επενδύσεις, που για χρόνια, λόγω ξεπερασμένων ιδεοληψιών και απηνούς φορολόγησης, δεν γίνονταν στην χώρα». Τα παραπάνω τονίζει ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμά του στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Αχιλλέα Νταβέλη, με αφορμή το επιχειρηματικό δείπνο με ομιλητή τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλίας.

Ο κυβερνητικός βουλευτής αφού ευχαριστεί για την πρόσκληση, εκφράζει τη λύπη του διότι λόγω της συμμετοχής του ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στη συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και των Εισηγητών της ΔΣΟ που πραγματοποιείται στην Αθήνα σήμερα και αύριο, δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί, παρά την επιθυμία του.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος διατυπώνει τη βεβαιότητα ότι «σύντομα, το πλαίσιο των οικονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί και θα ληφθούν στη συνέχεια θα έχει απτά αποτελέσματα. Υπ’ αυτό το πρίσμα, η επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλία έχει μπροστά της σημαντικές προκλήσεις, φέρνοντας την ανάπτυξη της περιφέρειας σε ένα νέο επίπεδο, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και παραγωγή πλούτου».

Ο Θεσσαλός πολιτικός καταλήγει με την πεποίθηση ότι «το επιχειρηματικό δείπνο θα αποτελέσει την αφετηρία νέων επιχειρηματικών διεργασιών στην περιοχή μας» ευχόμενος «ολόψυχα κάθε επιτυχία».

Προηγούμενο άρθρο Χρωματίζοντας παραδοσιακά σταμπωτά
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας