Ειδήσεις

Κάλεσμα της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ & Συγχωνευθέντων ασφαλιστικών ταμείων νομού Λάρισας καλεί όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοέμβρη ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.30 π.μ στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισαςμε θέμα:

<<Νέο Αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και οργάνωση των επόμενων αγωνιστικών κινητοποιήσεων>>.

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις Ν. Λάρισας μπροστά στην νέα επέλαση για την κατάργηση του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος που ετοιμάζει η Κυβέρνηση της Ν.Δ παίρνοντας τη σκυτάλη από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καλεί σε κοινό αγώνα όλους τους φορείς του εργατικού –λαϊκού κινήματος με την οργάνωση Συλλαλητηρίου το Σάββατο 30.11.19, ώρα 11.00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους, γιατί δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά τους πάντες, την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την υγεία –πρόνοια. Το ασφαλιστικό, οι συντάξεις,  είναι κατάκτηση του λαϊκού κινήματος. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν πεδίο εκμετάλλευσης και τζογαρίσματος του μέλλοντος των εργαζομένων και του λαού, Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε και να διεκδικούμε τον κοινωνικό χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης.

Πρέπει να δοθεί άλλη μια μαχητική απάντηση στην αντιλαϊκή, αντεργατική, αντισυνταξιουχική πολιτική της κυβέρνησης από τους συνταξιούχους μαζί με τους εργαζόμενους, αγρότες ,ελεύθερους επαγγελματίες , επιστήμονες, στο συλλαλητήριο στις 30 Νοέμβρη αλλά και στην πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχων στις 14 Δεκέμβρη στην Αθήνα.

 

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΔΙΑΚΟΠΑ 

ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

 

Όλοι στον δρόμο του αγώνα να μην λείψει κανένας

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Αλλαγή οικονομικού κλίματος με τη νέα κυβέρνηση!
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Ανοίγει ο δρόμος για τους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή